Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

To 5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο «Πάρκο των Χρωμάτων» Κατερίνης

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα και θέλοντας να εγκλιματιστούμε στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων επισκεφθήκαμε όλο το σχολείο το χριστουγεννιάτικο πάρκο των χρωμάτων. Στην κεντρική είσοδο μας επιφύλαξαν θερμή υποδοχή εκ μέρους του Δήμου η αντιδήμαρχος Κατερίνης Ροδή Ελευθεριάδου καθώς και οι εθελοντές του πάρκου.
Ξεναγηθήκαμε, ακούσαμε, θαυμάσαμε παραμύθια, γευτήκαμε δωρεάν προσφορά του δήμου Κατερίνης χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παίξαμε συμμετέχοντας ενεργά στα βιωματικά εργαστήρια και ζωγραφίζοντας κάνοντας όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.


Ο δημοτικός κήπος μεταμορφώθηκε με ποικίλα χριστουγεννιάτικα σκηνικά για τα όνειρα των μικρών μαθητών, επισκεπτών με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τους μαθητές. Καλλιτεχνικά δρώμενα, θεματικά εργαστήρια και εντυπωσιακός φωτισμός πλημμύρισαν τον χώρο του πάρκου όπου αντάμωσαν χριστουγεννιάτικοι ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και να γίνουν οι μικροί μαθητές πρωταγωνιστές στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο πάρκο των χρωμάτων. Έγινε η αποστολή των γραμμάτων που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας από τους μαθητές με αποδέκτη τον Αϊ Βασίλη.


Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο Ροδή Ελευθεριάδου για την άψογη φιλοξενία, το δήμο Κατερίνης για τα κεράσματα μαθητών και εκπαιδευτικών και φυσικά τις υπέροχες εθελόντριες και τους εθελοντές που ήσαν πιστοί στο ραντεβού τους από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας μέχρι το τέλος. Με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα…
                                                                                        Ο Δ/ντής του 5ου Δ..Σ. Κατερίνης
                                                                                                  Βασίλης Τσακιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου