Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Εθνικό στον Σταθμό η πρωταθλήτρια χειμώνα Αναγέννηση Κολινδρού!

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της πρωταθλήτριας χειμώνα Αναγέννησης Κολινδρού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17-12, ώρα 15:00 μ.μ. στο γήπεδο «Ι. Καλλιανίδης» με αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Τα ‘Τσακάλια’  του φίλου μας Ηλία Μποταΐτη με 13 νίκες και μόλις 1 ήττα, και τέρματα 41-11, βρίσκονται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 39 βαθμούς και θα μεταβούν πλήρης στον Σταθμό με στόχο το τρίποντο.

Τα χαρίσματα που διαθέτουν για τη νίκη είναι η εμπειρία, η ποιότητα, και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Το παιχνίδι όμως είναι δύσκολο καθώς θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο της κατάταξης και φορμαρισμένο Εθνικό ο οποίος είναι στο -5 (34β.) από την πρώτη θέση.

Για την Αναγέννηση, η επάνοδος στην Α΄ κατηγορία είναι σίγουρη από τώρα, ενώ συνεχίζει και στο κύπελλο της ένωσής μας όπου έφτασε στα ημιτελικά και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Α.Ε. Καρίτσας σε διπλούς αγώνες.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου