Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Νέα νίκη για τις κορασίδες του Πιερικού που εντυπωσιάζουν!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-1
(23-25, 25-15, 25-9, 25-8)
Νέα νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Πιερικού κερδίζοντας αυτή την φορά την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-1 σετ συνεχίζοντας έτσι την εντυπωσιακή τους πορεία. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη μια φορά τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν και δικαιολογούν την 1η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκονται.

Οι παίκτριες του Πιεριού μπήκαν λίγο μουδιασμένες στο 1ο σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αξιόλογη ομάδα του Λιτοχώρου, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του Λιτοχώρου να κερδίσουν το σετ.
 Όμως στα επόμενα σετ η ομάδα του Πιερικού ανέβασε την απόδοση της δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων τους και κατάφερε να κερδίσουν εύκολα και τα 3 σετ, όπως δείχνει και το σκορ. Τα κορίτσια του Πιερικού διαγράφουν μια καταπληκτική πορεία, αντάξια του μεγάλου ονόματος του Πιερικού και της φήμης τους για την κυρίαρχη θέση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Η σύνθεση: (Σαρρής) Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Χρυσίδου, Λάμο, Καρύδη, Ανθιμίδου, Δασιοπούλου Μαρ., Μαρένα, Σατραζέμη, Τερψέλλα, Δασιοπούλου Ευ., Παναπακίδου.

Η βαθμολογία:
α/α Ομάδα Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 24
2 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 24
3 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 21
4 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 12
 5 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11
6 ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1 8
7 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 7
8 ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ 7
9 ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου