Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πρωταθλήτριες χειμώνα οι παγκορασίδες του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(18-25, 10-25, 9-25)
Πρωταθλήτριες χειμώνα αναδείχθηκαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς με την νίκη τους μέσα στο Λιτόχωρο παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο τόσο σε νίκες (6 στις 6) όσο και σε σετ (18-0!!) παίζοντας παράλληλα εκπληκτικό βόλεϊ σε μικρή ηλικία, δείχνοντας την εκπληκτική δουλειά που γίνεται από τους ειδικούς προπονητές-Κ.Φ.Α. Με ειδικότητα στο βόλεϊ στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Στο παιχνίδι του Λιτοχώρου οι μικρές παίκτριες του Πιερικού μπήκαν λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, η ομάδα του Πάνθεον προηγήθηκε 9-2, όμως σύντομα τα κορίτσια του Πιερικού ανέτρεψαν το σκορ και κέρδισαν το σετ με 25-18. Το 2ο και 3ο σετ ήταν μονόλογος για τα κορίτσια του Πιερικού αφού από την αρχή των σετ έπαιρναν διαφορά στο σκορ, γεγονός που οδήγησε στην εύκολη επικράτηση με 3-0 σετ, αναδεικνύοντας τις παγκορασίδες του Πιερικού πρωταθλήτριες Χειμώνα.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού καταχειροκροτήθηκαν στο γήπεδο του Λιτοχώρου, αφού κατά διαστήματα έπαιξαν εκπληκτικό βόλεϊ. Τα κορίτσια του Πιερικού δίδαξαν πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία, έδειξαν δείγματα της άριστης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού, μιας δουλειάς που αποτυπώνεται στις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με 3-0σετ, αλλά και στην 1η θέση της βαθμολογίας στα αναπτυξιακά τμήματα και όχι μόνο.
Η άριστη οργάνωση, η τεχνογνωσία, η πειθαρχημένη δουλειά σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο έχουν φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού όλες οι ομάδες του Πιερικού έχουν σαρώσει στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, καθώς Άνδρες, Γυναίκες, Κορασίδες, Παγκορασίδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, γεγονός μοναδικό και εκπληκτικό και αποτελούν τα εχέγγυα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η σύνθεση: (Σαρρής) Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Τερψέλλα, Παπαπέτρου, Μαρένα, Κοτζαμανίδου, Στρίμπα, Ζεϊμπέκη, Ζουπάνη, Παναπακίδου, Δασιοπούλου, Μαυρίδου, Χατζηαγοράκη, Αντωνοπούλου.

Η βαθμολογία:

α/α Ομάδα ΣΕΤ Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18-0 18
2 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 18-1 18
3 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 14-6 13
4 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 13-9 11
5 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9-9 9
6 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1 9-10 9
7 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 8-15 6
8 ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-28 0
9 ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-18 0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου