Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ενισχυμένος στη Λάρισα με τον Απόλλωνα του Νίκου Θεοδοσιάδη ο Αιγινιακός

Ο Κώστας Νικολαΐδης, είχε συνάντηση με τη νέα διοίκηση στη Γερμανία. Η αποστολή με Απόλλωνα Λάρισας. Ταξίδι - αστραπή στη Γερμανία έκανε προ ημερών ο Κώστας Νικολαΐδης. Ο προπονητής του Αιγινιακού είχε συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με τον οποίο συζήτησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ενίσχυση είναι αναγκαία και προς αυτή την κατεύθυνση θα προσανατολιστεί η ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Υπάρχει επί της ουσίας η θέληση να ισχυροποιηθεί ο Αιγινιακός, ώστε να καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (3/12, 15.00) με τον Απόλλωνα Λάρισας ολοκληρώθηκε.
Δύο ποδοσφαιριστές που κατά τα φαινόμενα δεν θα αγωνιστούν είναι οι Ντόγος και Δωματάς, που έχουν ενοχλήσεις. Οι Πολύζος, Ζούρκος, Σοφιάνης και Τσολακίδης είναι έτοιμοι και μπήκαν στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής:

Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Ταουσάνης, Λεφίδης, Ταουσάνης, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Μενικάλι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος, Φουρτζίου, Τσολακίδης, Προσκυνητόπουλος, Σοφιάνης, Δωματάς, Ντόγος.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου