Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Στην ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού!

Οι πρωτοπόροι του Άρη Παλαιοχωρίου έχουν πεισμώσει μετά την προσπέραση του Ηρακλή και μετά τον Σκέμπι έντυσαν στα κιτρινόμαυρα τον έμπειρο αριστερό μπακ, Γιάννη Αγτζίδη και όπως αναμενόταν τον γκολκίπερ, Τάσο Καρακούτση.
Για τον 34χρονο τερματοφύλακα του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, που μετά τη Νίκη Βόλου σμίγει ξανά με τον Λεωνίδα Μπίλη (για αντί-Χατζημηνάς και ισχυρό δίδυμο με τον Παλαβράκη) είχε ήδη ενημερώσει το «pamebala.gr». Η έκπληξη ήρθε από τον Γιάννη Αγτζίδη, που μπορεί να βοηθήσει ως αριστερός μπακ (υπάρχουν και οι Κουκουρώνας-Σαμπιασβίλι) και αριστερός στόπερ.

 Ο 25χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, απασχόλησε αρκετές ομάδες, όπως ο Ηρακλής, η ΑΠΕ Λαγκαδά και η Τρίγλια, αλλά είπε το ναι στο Παλαιοχώρι. Ο Αγτζίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, Δόξα Δράμας, Λάρισα, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Επισκοπή, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καρδία, ενώ μένει πλέον να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Ηλία Ιγνατίδη.
Ο Άρης, που το Σάββατο δίνει εκτός έδρας φιλικό με τη Θύελλα Στανού, κινείται και για έναν νεαρό από το τοπικό Χαλκιδικής, αλλά και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό, για το κενό του Μανωλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου