Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Με γεμάτες τσέπες Χριστούγεννα και άμεσα μεταγραφές!

Οι παίκτες του Αιγινιακού έλαβαν χρήματα και η ΠΑΕ οργανώνεται διοικητικά και αγωνιστικά.
Το χρώμα του χρήματος είδαν την Παρασκευή (22/12) στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγινιακού. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ με τον πρόεδρο Βασίλη Ζίρνα προχώρησε σε πληρωμές, ώστε οι παίκτες να κάνουν γιορτές με γεμάτες τσέπες. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια στιγμή που η ομάδα της βόρειας Πιερίας συνεχίζει να οργανώνεται διοικητικά και αγωνιστικά.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρόσληψη του Φώτη Γουνιώτη, ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’, έχει κάνει σπουδές μάρκετινγκ και έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες όπως Κιλκισιακός, ΜΓΟ Στρατωνίου, καθώς και σε ομάδες ΕΠΣΜ. Μέσα στις επόμενες μέρες η νέα διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ θα "τρέξουν" και το μεταγραφικό κομμάτι, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που υπάρχουν κενά.

Πιθανό να έχουν μεταγραφικά νέα έως την Τετάρτη (27/12).

Δεν είναι διατεθειμένοι να καθυστερήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Έως την Τετάρτη (27/12), οπότε και η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστηρίζουν πως πιθανότατα θα έχουν υπάρξει μεταγραφικά νέα.

Σκοπός τους είναι καλύψουν άμεσα τις τρύπες, ώστε αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Σπάρτη στις 7 Ιανουαρίου, αν καταστεί εφικτό να μπορέσουν να παίξουν και νέα αποκτήματα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου