Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ: Δύσκολη έξοδος με την ομάδα-έκπληξη της Κηφισιάς

Η Κηφισιά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει αναδειχτεί στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει το σερί της κόντρα στη μαχητική Νίκη Αιγινίου που έχει δείξει πως είναι ικανή για όλα (6η αγωνιστική, 2/12, 19.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Ειρ.).

H Kηφισιά έχει σερί τεσσάρων νικών και στις αναμετρήσεις με τη Νίκη Αιγινίου είναι αήττητη. Εκτός από τον Μικολάι Σαρνιέσκι που ακόμα δεν είναι έτοιμος οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Κώστα Αρσενιάδη ο οποίος δήλωσε: «Οι νίκες που έχουμε σημειώσει δεν είναι τυχαίες αλλά σε κάθε αγώνα πρέπει να το αποδεικνύουμε. Η ομάδα χωρίς προετοιμασία προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα. Η Νίκη έχει δυνατή ομάδα εφέτος και πιέζει και εκτός έδρας. Νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό και εάν της δώσεις χώρο μπορεί να παίξει καλά. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε πολύτιμους βαθμούς που θα μας κρατήσουν ψηλά στη βαθμολογία».

Η Νίκη έχει δύο νίκες σε πέντε αγώνες και μία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ηρακλή κάνοντας καλή εμφάνιση με πολύ άγχος. Ο πασαδόρος της Νίκης Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Θέλουμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε καλή εμφάνιση και να κερδίζουμε αλλά με τον Ηρακλή δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολύ πίεση και δε μπορέσαμε να τη διαχειριστούμε. Ελπίζω πως ήταν μία κακή παρένθεση. Εχουμε δύσκολη αποστολή στην Κηφισιά. Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και η Κηφισιά έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. Θέλουμε να σταθούμε καλά και να πάρουμε νίκη».

 Ο Α.Ο.Κηφισιάς και η Νίκη Αιγινίου έχουν δώσει 4 αγώνες στην Volleyleague ΟΠΑΠ και η ομάδα των βορείων προαστίων είναι αήττητη.
Πηγή: volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου