Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ποδοσφαιριστές μπλεγμένοι σε Στοιχηματική απάτη

Η εξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στη Λάρισα, αποκάλυψε την εμπλοκή 4 Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε στημένα ματς. Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι έχουν εμπλακεί και στη στοιχηματική απάτη, με βάση στοιχεία της έρευνας που έφερε στο φως η "ΔΙΚΉ στον ΣΚΑΪ".


Το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας συνελήφθησαν δύο διαχειριστές παράνομης διαδικτυακής στοιχηματικής ιστοσελίδας και διαπιστώθηκε ότι είχαν κωδικό χρήστη 4 ποδοσφαιριστές ΠΑΕ της Football League. Μάλιστα πόνταραν στους αγώνες της ομάδας τους! To πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η συγκεκριμένη ομάδα δέχτηκε πολλά γκολ μέσα στην έδρα της. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο αντίπαλος δεν μετείχε στο στήσιμο του αγώνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι 4 συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συνευρίσκονται σε καφετέρια και εμφανίζονται να έχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους.

Καλαϊτζίδης: "Kατέθεσα ονόματα και παραγόντων"

Ονόματα ομάδων και παραγόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και στησίματος αγώνων κατέθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην Εισαγγελέα. Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» επισημαίνοντας μάλιστα, ότι η εισαγγελέας έδειξε αρκετά ενήμερη για το ζήτημα. «Το θέμα για το οποίο κατέθεσα έχει πάρει ήδη τον δρόμο του. Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Αυτό μόνο που μπορώ να πω είναι η κρίση μου ότι η εισαγγελέας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και διέγνωσα ότι έχει γνωση της κατάστασης και μάλιστα μεγάλη», ανέφερε –αρχικά και συνέχισε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε:

«Ναι κατονόμασα. Κατέθεσα ονόματα και παραγόντων και ομάδων. Οκτώ ομάδων της κατηγορίας. Έχω τις πληροφορίες και τις κατέθεσα τεκμηριώνοντας πως και από που που το γνωρίζω ότι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Είναι στάση ζωής και δεν εμπλεκόμαστε σε τέτοια. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω», τόνισε.

Μάλιστα στη συνέχεια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε ότι αρχικά το άτομο που τον προσέγγισε του είχε αναφέρει έξι ομάδες που συμμετείχαν και μετά πρόσθεσε άλλες δύο.
 Πηγή: dikisports.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου