Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Θανάσης Τόλιος: Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν γιορτή-Άλλαξαν πολλά στην ομάδα!

Ο Θανάσης Τόλιος μίλησε στο Fl News για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Αιγινιακό.
Ο 4ος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας, τουλάχιστον από το 1995 μέχρι σήμερα, είναι ο Θανάσης Τόλιος. Σε ηλικία 40 ετών, 11 μηνών και 22 ημερών αγωνίστηκε στο παιχνίδι Αιγινιακός - ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα 0-5.
Ο πολύπειρος γκολκίπερ μίλησε στο Fl News για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και για τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού.

Αρχικά είπε: «Για εμάς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν γιορτή. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε ελπίδες πρόκρισης και αγωνίστηκαν περισσότερο παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Το σημαντικό για τον Αιγινιακό είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί, με τον Απόλλωνα Λάρισας. Εκεί έχουμε στρέψει όλοι μας την προσοχή».

Όσο για τα νέα δεδομένα στον Αιγινιακό ανέφερε: «Έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό. Ήρθαν νέοι άνθρωποι και έχουν αλλάξει πολλά, και σε επίπεδο οργάνωσης και στο οικονομικό. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Δηλαδή η γρήγορη παραμονή, ώστε να μπορέσουν να παίξουν και νέα παιδιά αργότερα».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου