Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Στον Πιερικό οι Βοσνιάδης, Κυπαρίσσης, Δαδάκος, Γουλιός, Μπατσαράς!

Παρελθόν από τον Πιερικό αποτελεί ο 24χρονος υψηλόσωμος Λαρισαίος στόπερ, Ζήσης Παραφέστας, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι. Παράλληλα, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη έχει σε εξέλιξη μεταγραφικό «πυρετό» συμφωνιών. Από το τοπικό Πιερίας θα αποκτηθούν δυο 17χρονα ταλέντα, ο αμυντικός χαφ Κώστας Γουλιός, από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και ο δεξιός μπακ, Ορέστης Μπατσαράς, από την Αναγέννηση Κολινδρού.
Η ομάδα της Κατερίνης έκανε δικούς της ακόμα δυο γηγενείς παίκτες, εκ των οποίων ο ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον 19χρονο επιθετικό, Βαγγέλης Δαδάκος, που έπαιζε το πρώτο εξάμηνο στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και θήτευσε ακόμα σε Βατανιακό, Καμπανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπως και στον Πιερικό, πριν μια διετία, με προπονητή ξανά τον Καμπερίδη.

Ο έτερος Κατερινιώτης είναι ο επίσης 19χρονος επιθετικός, Γιώργος Κυπαρίσσης, με θητεία στην Πύδνα Κίτρους πέρυσι και φέτος το πρώτο εξάμηνο στον «ΝΠΣ Βόλος» (παλιότερα στον Σβορώνο). Παράλληλα, στα μελανόλευκα ντύθηκε και ο22χρονος αριστερός μπακ, Βασίλης Βοσνιάδης (γιος του προπονητή Αλέκου), που φέτος έπαιξε στον Μακεδονικό, πέρυσι στην Καρδία και παλιότερα σε Αλμωπό Αριδαίας, Θερμαϊκό Θέρμης, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Ν. Αγιονερίου και Αχιλλέα Τριανδρίας.

ΘΕΛΕΙ ΑΛΜΠΑΝΗ

Βεβαίως, θα αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις έμπειροι ακόμα. Στο… κάδρο για τον Πιερικό είναι και ο Χάρης Αλμπάνης, 25χρονος στράικερ που έμεινε ελεύθερος από την Αχαϊκή, απασχολεί και άλλες ομάδες (όπως Καστοριά και Πανλευκάδιο), ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Πανηλειακό, Κοζάνη, Χαλκίδα, Κύμη, Αλμωπό Αριδαίας, Τηλυκράτη Λευκάδας και Οδυσσέα Κορδελιού. Τέλος, αύριο οι «μελανόλευκοι» δίνουν εντός έδρας φιλικό με τον Δία Δίου (των έμπειρων Μανίκα, Νάκα, Λαζαρίδη, Σαρπότα).
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου