Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Δήμαρχο Κατερίνης

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοικήσεώς μας, επισκέφτηκε τη Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. ΧΙΟΝΙΔΗ Σάββα. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, παρουσία και του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) κ. ΠΑΥΛΙΔΗ Θεόδωρου.

Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν να αναδείξουμε τον ρόλο και το σκοπό της Διεθνής Ενωσης Αστυνομικών, να παρουσιάσουμε τις δράσεις και τις μελλοντικές μας βλέψεις ως νεοεκλεγεν Δ.Σ. και να γνωστοποιήσουμε την πρωτοβουλία μας να δράσουμε από κοινού με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν στο "Πάρκο των Χρωμάτων" στην Κατερίνη, την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μέσα από την δράση μας αυτή θέλουμε να προβάλλουμε τον ενεργό ρόλο που έχει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Πιερίας, στην τοπική κοινωνία. Επίσης ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετάσχουμε, έχει στόχο να φέρει τα μικρά παιδιά κοντά στην Αστυνομία και να αναδείξει μέσα από το πνεύμα των Χριστουγέννων τον ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ρόλο του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Τέλος αναπτύχθηκαν απόψεις και ιδέες με γνώμονα την ανάπτυξη του αισθήματος ασφάλειας και το γενικότερο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρότασή μας και δήλωσε υποστηρικτής των προσπαθειών και μελλοντικών δράσεων. Τέλος του προσφέρθηκε αναμνηστικό - λάβαρο, με το έμβλημα της Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Πιερίας, με το λογότυπο "Servo per Amikeco - Υπηρετώ δια της Φιλίας", από τον Πρόεδρο της Τοπικής μας, κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο.

"Servo  per  Amikeco"
"Υπηρετώ  δια  της  Φιλίας"

                          Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο
               Ο  Πρόεδρος                                   Ο  Γεν.  Γραμματέας
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος      ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου