Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ: Νίκες για τις Κορασίδες και τις Νεάνιδες του Βασίλη Τσιουπλή!

Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια του Βασίλη Τσιουπλή που κέρδισαν χωρίς να «φουλάρουν τις μηχανές» 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Θήρας. Μπροστά σε περισσότερους από 100 θεατές, η ομάδα κορασίδων αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν εντός έδρας και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της για καθαρή νίκη.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βασίλης Τσιουπλής χρησιμοποίησε και τις 14 αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της ομάδας.

Η έκπληξη όμως της αναμέτρησης δεν ήταν άλλη από τον ορισμό ως αρχηγού της ομάδας της 11χρονης Γεωργιάννας Γρυλλάκη που κάθε φορά που έμπαινε στο παρκέ απολάμβανε τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα τόσο από τις συναθλήτριες της αλλά και της εξέδρας.

Τα κορίτσια του Τσιουπλή έδειχναν να το διασκεδάζουν, κάτι που ουσιαστικά είναι το πρώτο ζητούμενο, αλλά εκτελούσαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους σχεδόν με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό.

Από την πλευρά της ομάδας της Σαντορίνης, τα κορίτσια της κ. Μουντάκη και της βοηθού της κ. Σκορδίλη ήταν ανταγωνιστικές στις αρχές κάθε σετ, με μοναδική εξαίρεση το 2ο σετ που πλησίασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του (25-23). Οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας ήταν μαχητικές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Κορασίδες) 3-0 (25-19,25-23,25-17)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τσιουπλής Β.) Δράγαζη(λ), Σταυροπούλου (λ), Γρυλλάκη, Λιανού, Ιωάννου, Καραβάνα,Κυριάκου, Φρατζέσκου, Κριτζιώτη, Αναγνώστου, Κουριδάκη, Κατσάνη, Βαθρακοκοίλη, Ξενάκη

Σούπερ νεάνιδες 3-1 τον Φοίνικα Σύρου
Η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Πανναξιακού ΑΟΝ ήταν η νικήτρια του αγώνα, κόντρα στην αντίστοιχη του Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Πανναξιακού ΑΟΝ ήταν η νικήτρια του αγώνα, κόντρα στην αντίστοιχη του Φοίνικα Σύρου.

Σε ένα κυριακάτικο μεσημέρι όπου οι λίγοι θεατές απόλαυσαν έναν αγώνα με ανατροπές και όμορφες φάσεις, νικητής ήταν ο Πανναξιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1.

Οι εντολές του προπονητή της ομάδας της Νάξου κ. Βασίλη Τσιουπλή, ήταν σαφείς: «Μπείτε να χαρείτε τον αγώνα, διασκεδάστε και κάντε απλώς αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα».

Με την συμμετοχή ΌΛΩΝ των αθλητριών που είχε στον πάγκο η ομάδα του Πανναξιακού και με επιθετική αιχμή την Βίλμα Αναγνώστου η ομάδα της Νάξου κάνοντας αρκετά λάθη έχασε σχεδόν μέσα από τα χέρια της το πρώτο σετ με 21-25.

Στη συνέχεια οι Ναξιώτισες πίεσαν στο σερβίς και με βελτιωμένη υποδοχή δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στις Συριανές, που ήταν μαχητικές και κατά περιόδους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Χωρίς ανησυχία ο τραυματισμός της Λίμπερο του Φοίνικα, που για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νάξου όπου οι εξετάσεις που έγιναν δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα στον ώμο της νεαρής αθλήτριας.

Με την λήξη του αγώνα Ναξιώτισες και Συριανές πανηγύρισαν αγκαλιασμένες και όλες μαζί έτρεξαν στα κάγκελα της εξέδρας να χαιρετήσουν τους θεατές.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Πανναξιακός ΑΟΝ – Φοίνικας Σύρου 3-1 (21-25, 25-16,25-15,25-18)

Πανναξιακός ΑΟΝ (Β. Τσιουπλής): Γεροντή Α(λ), Σταυροπούλου(λ), Γρυλλάκη, Λιανού, Δράγαζη, Καραβάνα, Κυριάκου, Φρατζέσκου, Κρητζιώτη, Αναγνώστου Β, Κουριδάκη, Κατσάνη, Βαθρακοκοίλη, Ξενάκη.

Φοίνικας Σύρου (Κυριακόπουλος): Γιαλόγου(λ), Σουμπίτση, Πρίντεζη, Παλαιτσάκη, Ζαχαρίου, Ξαγοράρη Αικ, Γιαννακοπούλου, Δαλέζιου, Πανάγου, Ξαγοράρη Κ.
Πηγή: paon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου