Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Εμενίκε για την Ελλάδα: «Φοβάμαι να κοιμηθώ τη νύχτα!»

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, πιθανόν και στη γη ολόκληρη, με την υψηλότερη φορολόγηση στους πολίτες της. Σε χρόνια, μάλιστα, που η οικονομική κρίση έχει βαρέσει κατακέφαλα τους Έλληνες. Κάθε μέρα μνημόνιο και κρίση κλείνουν σπίτια, καταστήματα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, επιχειρήσεις.

Για ποιο λόγο ένα κράτος αξιόπιστο κι όχι σαν το ελληνικό που ενεργεί ως κανονικός ληστής, αλλά όμως τα αρπάζει νόμιμα, βάζει ακόμα και τους φόρους έξτρα. Για να παρέχει τα δέοντα σέρβις στον μαλάκα τον πολίτη. Να του προσφέρει παιδεία, υγεία και εκτός όλων των άλλων ασφάλεια, με επαρκή αστυνόμευση.

Τι γίνεται στην Ελλάδα; Ένας μαύρος, ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Εμενίκε μας ξεφτυλίζει και πολύ καλά κάνει. Και έχει δίκαιο ο άνθρωπος που ατύχησε να έρθει να εργαστεί στην ανοχύρωτη πόλη της Αθήνας. «Φοβάμαι να κοιμηθώ τη νύχτα!» λέει ο απελπισμένος Εμενίκε.

Ολοφάνερο ότι κάποια συμμορία έχει βάλει στο σημάδι τα σπίτια των ξένων ποδοσφαιριστών. Και τους επισκέπτονται οπλισμένοι και μία και δύο και τρεις φορές τον καθένα. Και η αστυνομία; Έχει άλλες δουλειές. Να… παρακολουθεί ως παθητικός θεατής τα όργια των κουκουλοφόρων.

Δεν φταίει η αστυνομία. Αυτές τις εντολές έχει από την πολιτική ηγεσία. Να κάνει τον μπανιστή. Ευτυχώς που δεν ζητάνε από τους μπάτσους να παριστάνουν τον τροχονόμο, όποτε οι αναρχικοί θα αποφασίζουν να κάνουν… Εξάρχεια την πρωτεύουσα.
Πηγή: apodytiriakias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου