Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τέλος ο Παραφέστας-Έπεται συνέχεια στις αποχωρήσεις!

Λύθηκε η συνεργασία του Ζήση Παραφέστα με τον Πιερικό και ο αμυντικός παίκτης αποτελεί παρελθόν για την Κατερινιώτικη ομάδα. Ο Παραφέστας δεν μπόρεσε να "πείσει" στο πρώτο εξάμηνο και οι δύο πλευρές προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας τους.
Ήδη ο παίκτης πήρε την ελευθέρας του και βρίσκεται σε επαφή με ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Στον Πιερικό "υπάρχουν" και άλλες περιπτώσεις παικτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, που πιθανότατα θα μετακινηθούν "εντός και εκτός" των τειχών.

Το κλίμα στην ομάδα της Κατερίνης είναι ανάλογο της εποχής και πρέπει να γίνουν "σώφρονες" κινήσεις για να προχωρήσει ο Πιερικός προς τα εμπρός και να μην γίνει σύγχρονος "Σίσυφος".

Στον δεύτερο γύρο, ΟΛΕΣ οι ομάδες στον 2ο όμιλο "ελπίζουν" ότι θα σωθούν και για αυτό άρχισαν την μεταγραφολογία.

Κάθε παίκτης που θέλει να εμπλουτίσει το βιογραφικό του στο χώρο θέλει να φορέσει την φανέλα του Πιερικού για να κάνει το άλμα και να καθιερωθεί στον χώρο.   Υπάρχουν "έτοιμοι" παίκτες απο την Πιερία που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και με την κατάλληλη στρατηγική χωρίς μεμψιμοιρίες, ο Πιερικός θα πετύχει τον στόχο του βάζοντας γερά θεμέλια στην δημιουργία ενός συνόλου που θα απαρτίζεται "ΜΟΝΟ" απο Πιεριείς μιας και ο νομός βγάζει συνεχώς ποδοσφαιρικά διαμάντια που θέλουν μόνο μια απλή επεξεργασία για να "λάμψουν" στο Πανελλήνιο και όχι μόνον.      Πηγή: Ολύμπιο Βήμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου