Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Χωρίς Στέφανο Κραγιόπουλο η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου!

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές έγινε η προπόνηση της Τετάρτης (27/12) για τον Ολυμπιακό Β., η πρώτη μετά τα Χριστούγεννα. Η μία βεβαίως από τις απουσίες ήταν δεδομένη και αφορούσε τον Στέφανο Βαρούχα, που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.
Οι άλλοι τρεις παίκτες θα δώσουν κανονικά την Πέμπτη το παρών, αφού είχαν πάρει μία μέρα επιπλέον άδεια. Αυτοί είναι οι Κραγιόπουλος (φωτό), Καρβούνης και Μέμος. Στην προπόνηση βρέθηκαν και πάλι κάποιοι άνθρωποι από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β., ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και θα επανέλθουν την Τρίτη, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πρώτο ματς του 2018 και πρώτο του δευτέρου γύρου με το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό.

Η δημόσια δέσμευση των διοικούντων διά στόματος Νίκου Τσεκούρα είναι ότι θα έχουν πραγματοποιηθεί τρεις τουλάχιστον κινήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν στα πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμη κάποια περίπτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνονται ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Πηγή: magnesiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου