Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τα ...χώνει ο ΝΠΣ Βόλος σε Τζήμα! "Ο εν λόγω Σάκης, γνωστός «θαμών» των Δικαστηρίων της Κατερίνης"

Αιχμηρή απάντηση στα λεγόμενα του Θανάση Τζήμα έδωσε ο ΝΠΣ Βόλος.
Η νεοσύστατη ομάδα της πόλης αναφέρθηκε με ειρωνικό ύφος στα όσα της καταλόγισε και κατέθεσε, όπως ισχυρίζεται ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, τονίζοντας πως θα κληθεί να αποδείξει τα όσα δηλώνει.

Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει να περιφέρεται καθημερινά από ραδιοφώνου σε ραδιόφωνο, προφανώς αισθανόμενος την έλλειψη των θερινών προσφιλών του πανηγυριών, ο τύπος που ακούει στο όνομα Σάκης Τζήμας και που αυτοαποκαλείται πρόεδρος, συκοφαντώντας και ελεεινολογώντας κατά της ομάδας μας.

Η χρησιμοποίησή του από συγκεκριμένους δημοσιογράφους θα μπορούσε να είναι κατανοητή, αν οφείλονταν σε λόγους διασκέδασης, είτε των ιδίων, είτε του κοινού τους, και αν δεν ήταν πρόδηλο ότι τον χρησιμοποιούν για να πουλήσουν υπηρεσίες στα παραπαίοντα αφεντικά τους και ταυτόχρονα να σταματήσουν τον καλπασμό του «ΒΟΛΟΣ» NFC που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και την αποδοχή όλης της φίλαθλης χώρας.

Βεβαίως ο εν λόγω Σάκης, γνωστός «θαμών» των Δικαστηρίων της Κατερίνης, σύντομα θα εμφανιστεί στις αίθουσες και αυτών του Βόλου, όπου θα κληθεί να αποδείξει τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά καταλογίζει στην ομάδα μας.

Είναι σαφές ότι ένας παράγοντας (;) που πρόλαβε σε τόσο σύντομο διάστημα να προκαλέσει τόσο μεγάλα πλήγματα σε μια ομάδα, όπως η Νίκη, δεν θα τολμούσε όχι να απευθύνεται ραδιοφωνικά, και μάλιστα με τέτοια συχνότητα, σε φιλάθλους, αλλά ούτε για να διαφημίζει πρόγραμμα σε... σκυλάδικα, αν δεν είχε συγκεκριμένη στόχευση.

Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά όλης της περιοχής, να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες για διασκέδαση που ο πρόεδρος Σάκης προσφέρει, όσο καιρό, βεβαίως, ακόμη θα το κάνει, πριν αναχωρήσει για να αναλάβει άλλη ομάδα, πιθανώς και της Premier League...».
Πηγή: liganews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου