Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Καταγγελία: Να μην ξανασυναντηθούν τα παιδιά μας ως ποδοσφαιριστές με τον συγκεκριμένο διαιτητή"

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι γονείς ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με αφορμή τη διαιτησία συγκεκριμένου διαιτητή, ο οποίος (ο διαιτητής) κατ’ ομολογίαν του αποτελεί «το πρώτο βιολί του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας».

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στο karditsapress αναφέρει τα εξής:

«Άπαντες οι υπογραφόντες είμαστε γονείς παιδιών που αγωνίζονται στην ποδοσφαιρική ομάδα (αντρική) του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Στις 26 Νοεμβρίου 2017 μεταβήκαμε στο γήπεδο του Παλαιοκκλησίου συνοδεύοντας τα παιδιά μας προκειμένου να αγωνιστούν με την αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο. Ολυμπιακού Παλαιοκκλησίου , την οποία ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Στον τοπικό τύπο δημοσιεύονται συχνά-πυκνά διαμαρτυρίες, καταγγελίες , αναφορές και γνωστοποιήσεις για γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες του τοπικού ποδοσφάιρου. Δεν είναι πρόθεσή μας να επαναλάβουμε και να δημοσιοποιήσουμε γεγονότα που δε βοηθούν καταρχήν το ποδόσφαιρο. Επειδή ,όμως, στην ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζονται τα παιδιά μας προσπαθούμε (διοίκηση,προπονητές,γονείς) να τους μεταδώσουμε όχι μόνον ποδοσφαιρικές γνώσεις αλλά και ηθικές αξίες , που βοηθούν τον καθένα στην καθημερινότητα του και στην ζωή του. Η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι, αποτελούν προτεραιότητα.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον παραπάνω ποδοσφαιρικό αγώνα από τον διαιτητή , δυστυχώς, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι αντιλήψεις μας για το ποδόσφαιρο σαν γονείς ανηλίκων παιδιών δεν συμπορεύονται με τις αντίστοιχες του εν λόγω διαιτητή.

Θα παρακαλούσαμε , λοιπόν , τη διοίκηση της ομάδας μας , να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες , ώστες να μην ξανασυναντηθούν τα παιδιά μας , ως ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ , με τον συγκεκριμένο διαιτητή.»
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου