Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Αγροτικός Αστέρας: "Σα τη μύγα μες το γάλα" ο διαχρονικά ηγετικός μέσος Ηλίας Προβατίδης απο τον Μακρύγιαλο!

Ο ηγέτης και αρχηγός της ομάδας του Ευόσμου θεωρεί πιο δύσκολο και κρίσιμο το ματς με την Καρδία, ενώ αισιοδοξεί για σωτηρία, με μεταγραφές ή... χωρίς! Ο πιο μεγάλος ηλικιακά παίκτης στο νεανικό ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα είναι ο 34χρονος μέσος, Ηλίας Προβατίδης, που «έγραψε» το 2-1 προχθές με τον Κιλκισιακό, είναι σημείο αναφοράς στο ρόστερ με την εμπειρία του και μίλησε στην «ΑRENA PRESS» για την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Ξεχωρίζει σαν τη… μύγα μέσα στο γάλα ανάμεσα στα «νιάτα» ο Προβατίδης, με προϋπηρεσία σε Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πιερικό, Αιγινιακό, Πλατανιά, Σκύδρα, Αλμωπό Αριδαίας, Αρναία, Άρη Παλαιοχωρίου. Ο 34χρονος χαφ, που είχε σκοράρει και στο 4-3 με τον Εδεσσαϊκό, τονίζει: «Δεν λέω ότι είναι η νίκη της χρονιάς με τον Κιλκισιακό.

 Ήταν απλά σημαντική και έπρεπε να έρθει, για να πάρουμε ψυχολογία, μετά από δυο ήττες και ρεπό. Ήμασταν πίσω και ήταν κομβικό ματς, δε σημαίνει κάτι. Πιστεύαμε διαρκώς ότι θα κερδίζαμε, μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» και στο πρώτο μέρος, είχαμε αρκετές φάσεις. Μετά το 1-1 έγινε… ροντέο, αλλά πάλι είχαμε υπεροχή και δεν κινδυνέψαμε πολύ. Στο γκολ μου στο 2-1 ένιωσα ανακούφιση, αφού διαρκώς ήμασταν ανώτεροι.


Την Κυριακή μας περιμένει πιο δύσκολη μάχη, εξίσου σημαντική, εκτός έδρας με την Καρδία, που χάνει δύσκολα και είναι πιο κοντά μας στην κατάταξη. Τελευταία δείχνει φορμαρισμένη, σε καλή κατάσταση. Η κόπωση ισχύει για όλους, δεν είναι δικαιολογία για κανέναν. Δεν ανησυχώ για το άπειρο ρόστερ, οι μικροί αποδεικνύουν διαρκώς ότι αντέχουν τη φανέλα και σηκώνουν το βάρος της κατηγορίας. Μεγαλύτεροι είμαστε μόνο εγώ και ο Χατζόγλου. Μπορούμε να σωθούμε και έτσι, αλλά θεωρώ ότι διοίκηση και προπονητής θα φροντίσουν για κάποιες ενισχύσεις το χειμώνα, για μεγαλύτερο βάθος».

«ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΡΑΣ»
Για να συνεχίσει ο Ηλίας Προβατίδης: «Στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία και για να την πετύχεις, με την τωρινή κατάσταση στον όμιλο, θέλει πορεία πρωταθλητισμού και σίγουρα αξιοποίηση έδρας. Να μην χάνουμε στον Εύοσμο, ως τώρα χάσαμε μόνο από Λαγκαδά και Πιερικό. Πρέπει ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει και στα δύσκολα. Για μένα η καλή πορεία δεν είναι έκπληξη, θαύμα, άθλος, κάτι εκτός προγράμματος. Το περίμενα, παρά το κλίμα δυσπιστίας το καλοκαίρι. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου και κάποια κρίσιμα γκολ.
 Οι «μικροί» με σέβονται και προσπαθώ να τους βοηθώ, είναι ευκαιρία τους να αναδειχτούν. Αρκετοί εκτός από φιλοδοξία έχουν ταλέντο και ποιότητα για μεταγραφή ψηλότερα. Έχουμε μέλλον και χαίρομαι που καθοδηγώ όσο μπορώ».
Αγωνιστικά προβλήματα για τη μεθαυριανή έξοδο στη Ραιδεστό δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Φοιρό.
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου