Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Κι όμως! Ο Καλαϊτζίδης δεν κατέθεσε ποτέ στην εισαγγελέα!!

Απίστευτο: Δεν κατέθεσε ποτέ ο Καλαϊτζίδης στην εισαγγελέα που τον περίμενε μάταια!Απίστευτο: Δεν κατέθεσε ποτέ ο Καλαϊτζίδης στην εισαγγελέα που τον περίμενε μάταια!
Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το thestival.gr με τον δημοσιογράφο Τάσο Ασλανίδη να ρίχνει φως σε μία υπόθεση που «κοιμήθηκε» όλος ο αθλητικός κόσμος

Σε μια άνευ προηγουμένου αποκάλυψη προχώρησε  σήμερα το thestival.gr το οποίο αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παρά το γεγονός πως κλήθηκε από την αθλητική εισαγγελέα να καταθέσει όσα γνωρίζει για στημένα παιχνίδια ,ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ το παρών….  στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης !!

Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ανέδειξε ρεπορτάζ  με το οποίο ενημέρωνε τους αναγνώστες της πόση ώρα κράτησε η κατάθεση του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην αθλητική εισαγγελέα !!!

Μάλιστα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του συναδέλφου δημοσιογράφου από το thestival.gr  η εφημερίδα Μέτροσπορ  έσπευσε να το «μαζέψει» αντιλαμβανόμενη το τεράστιο λάθος της παραπληροφόρησης ,αντικαθιστώντας το με άλλο στο οποίο και πάλι γράφει αναλήθειες…..

Αιτιολογώντας την λέξη αναλήθειες διευκρινίζουμε προς το κοινό που εμπιστεύεται το pamebala.gr  πως ο κ. Καλαϊτζίδης δεν βρέθηκε ΠΟΤΕ στο δικαστικό μέγαρο , αφού ο συνήγορός του κ.Χατζηιωάννου μαζί με τον γιό του παρουσιάστηκαν στην αθλητική εισαγγελέα και της είπαν πως λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν τον προπονητή του Απόλλωνα να βρεθεί ενώπιον της για να καταθέσει όλα όσα ισχυρίστηκε μετά τον αγώνα στο Αιγίνιο όπου η ομάδα του έχασε με 2-1 !

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καλαϊτζίδης έχει προβλήματα υγείας όταν καλείται στα δικαστήρια ,καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο στην εκδίκαση των μηνύσεων για τον αγώνα με την Καρδία έξω από την αίθουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία…..  λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης και χρειάστηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει!

Έτσι και αυτή η υπόθεση πήρε αναβολή για τον  Ιούνιο του 2018 !
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου