Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελληνική Αστυνομία κοντά στα φιλανθρωπικά ιδρύματα!

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων, χρημάτων κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα. Τα είδη και χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, διατέθηκαν για την κάλυψη άμεσων αναγκών ως εξής:

· στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας»,
· στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας,
· στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας,
· στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» στο Κιλκίς,
· στον Σύλλογο Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας,
· στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Οδηγήτρια»,
· στο Εκκλησιαστικό – Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνος,
· στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας,
· στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στον Πολύγυρο.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση στην έδρα της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας. Ενδεικτικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, χρήματα, είδη ένδυσης, παιγνίδια κ.α.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου