Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μπάμπης Μουστακίδης: Δεν μ’ αρέσει να θριαμβολογώ. Κάθε παιχνίδι έχει τη δικιά του ιδιαιτερότητα!

«Ο Αρης πατάει καλύτερα, ειδικών συνθηκών το ματς στη Δράμα»
Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης σχολιάζει την πορεία της ομάδα και μιλάει για το παιχνίδι με τη Δράμα Ο Μπάμπης Μουστακίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την εικόνα του Άρη, για το επικείμενο ματς με τη Δράμα αλλά και για την αδυναμία του Άρη στο αγωνιστικό κομμάτι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την πορεία του Άρη: Όταν κάνεις πρωταθλητισμό το πρώτο που σε ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να δείξεις διάρκεια και συνοχή ώστε να είσαι ανταγωνιστικός και να μείνεις μέσα στο στόχο σου.

Για το αν τον πείθει ο Άρης μέχρι τώρα: Ο Άρης φέτος «πατάει» καλύτερα απ’ ότι πέρυσι και γίνεται καλύτερη δουλειά. Η ομάδα δείχνει καλύτερα οργανωμένη στο αγωνιστικό κομμάτι όπως και σε κάποια άλλα θέματα. Ως τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αλλά όταν θα έρθουν οι δυσκολίες, η ομάδα θα πρέπει να δείξει αντανακλαστικά και να ανταπεξέλθει σ’ αυτές.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: Σίγουρα κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θεωρητικά υπάρχουν κάποια παιχνίδια στα οποία αν είσαι σοβαρός θα έχεις και τον πρώτο λόγο. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι «ειδικών συνθηκών» επειδή θα έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που παίζει στην έδρα της μαζί με τον κόσμο της και διεκδικεί κι αυτή το πρωτάθλημα. Ο Άρης καλείται να δείξει σοβαρότητα και να προσηλωθεί στο στόχο του. Είμαι αισιόδοξος πως ο Άρης θα δείξει την καλή του εικόνα και θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Είμαι πεπεισμένος πως τα στοιχεία που δείχνει η ομάδα θα την βοηθήσουν να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Αν μπορέσεις να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο μέσα στην έδρα του το θέτεις εκτός στόχων.

Για το αν συμφωνεί πως αν ο Άρης πάρει 4 βαθμούς στα επόμενα 2 παιχνίδια θα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση: Δεν μ’ αρέσει να θριαμβολογώ. Κάθε παιχνίδι έχει τη δικιά του ιδιαιτερότητα. Αν αποφύγουμε την ήττα θα βγάλουμε εκτός στόχων έναν άμεσο συνδιεκδικητή. Αν κερδίσουμε και τα 2 παιχνίδια γίνεσαι όντως το μεγάλο φαβορί, αλλά πάντα μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια «παγίδες». Αν αρχίσουμε να θριαμβολογούμε τόσο νωρίς μπορεί να αποπροσανατολιστούμε από τους στόχους μας και να χάσουμε τα στοιχεία τα οποία μας διακρίνουν σαν ομάδα.

Για το αν πιστεύει πως ο Άρης έχει κάποια αδυναμία που θα πρέπει να διορθώσει: Εμείς που είμαι παρά έξω δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια άποψη και εικόνα με τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ομάδα. Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει συνοχή σε όλες τις γραμμές. Η μόνη αδυναμία είναι πως σε κάποια παιχνίδια η ομάδα μπαίνει νωχελικά, αλλά αυτό διορθώνεται άμεσα γιατί είναι καλά γυμνασμένη και σωστά προετοιμασμένη. Επίσης υπάρχει καλό κλίμα και γι’ αυτό μπορεί να ανατρέπει αποτελέσματα. Αν μπορέσει να βελτιώσει τα κακά ξεκινήματα κάποιων αγώνων για να μη βρίσκεται πίσω στο σκορ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου