Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Αναγέννηση Κολινδρού και Εθνικός Κατερίνης για την επιστροφή!

Tρείς αγωνιστικές πρίν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, τα πάντα είναι θολά, τόσο στην ουρά της βαθμολογίας -εκτός από τις δύο τελευταίες θέσεις- όσο και στη μάχη για την πρώτη εξάδα. Η Αναγέννηση Κολινδρού  του Ηλία Μποταΐτη φαίνεται να είναι το πρώτο φαβορί για την πρωτιά μέχρι στιγμής, με δεύτερο τον Εθνικό Κατερίνης, ομάδες που έχουν και το βαθμολογικό αβαντάζ έναντι των αντιπάλων τους, και πιστεύουμε ότι θα πάρουν την απευθείας άνοδο για τη μεγάλη κατηγορία.

Η Δόξα Μοσχοχωρίου του φίλου μας Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, όπως και οι νεοφώτιστοι Νέος Παμβριακός με τον Εθνικό Ν. Τραπεζούντας που ήδη ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα.
Ερωτηματικό για τα play-off ανόδου, αν και είναι πολύ νωρίς, η Πρόοδος Π. Κεραμιδίου του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, με τον Πιερικό Ρυακίων, και ο νεανικός Απόλλων Λιτοχώρου, ομάδες που έχουν όλα τα φόντα για την υπέρβαση.
Το μεγάλο δίλημμα είναι ο ιστορικός Ταύρος Ελάφου, ο οποίος θα ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, προσθήκες που θα ανακοινωθούν στην ώρα τους και οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον του που προμηνύεται αισιόδοξο.
Οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης.

Ακολουθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ώρα 15:00 μ.μ. εμβόλιμη αγωνιστική της 13ης στροφής, με σημαντικά παιχνίδια.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου