Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Τμήμα Βόλεϊ: Συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους οι Κορασίδες

Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν οι κορασίδες του Πιερικού στο ενεργητικό τους συνεχίζοντας έτσι την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης. Παίζοντας όσο χρειάστηκε, κέρδισαν και την ομάδα του Βαφύρα με 3-0 σετ (25-18, 25-9, 25-14), δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι τις υψηλές δυνατότητες της ομάδας μαζί με την υψηλή τεχνική και τακτική τους κατάρτιση.

 Τα κορίτσια του Πιερικού έμπαιναν δυνατά απο τον 1ο πόντο του παιχνιδιού και στα 3 σετ, έπαιρναν διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσαν μέχρι το τέλος του σετ, και έτσι πέτυχαν άλλη μια νίκη με 3-0 σετ. Όλα τα κορίτσια του Πιερικού που αγωνίστηκαν έδειξαν ένα μέρος των δυνατοτήτων τους απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Βαφύρα που πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι.

Οι κορασίδες του Πιερικού συνεχίζουν την παράδοση, που θέλει την ομάδα του Πιερικού μεγάλο πρωταγωνιστή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Τα κορίτσια του Πιερικού με την απόδοση τους και τις νίκες τους ανταποκρίνονται επάξια στην “βαριά” φανέλα του Πιερικού και στο μεγάλο όνομά του. Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ και το προπονητικό τιμ με την άριστη οργάνωση δημιουργούν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Η σύνθεση του Πιερικού: (Σαρρής) Ανθιμίδου, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Τουλίκα, Χρυσίδου, Λάμο, Καρύδη, Δασιοπούλου, Μόσχογλου, Μαρένα, Σατραζέμη, Τερψέλλα.

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ ευχαριστεί τον κ.Λάμπρου (Mediterranean Hotels), τον κ.Τριανταφύλλου (Μπουγατσούπολη) και τον κ.Βουτσά (Pieria strom) για την ευγενή χορηγία αθλητικού υλικού.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου