Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μαρτυρία γονέα σε αγώνα παιδικών ομάδων! "Η ζωώδης κατάσταση του Έλληνα γονέα"

"Η ΖΩΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΕΑ !
ξυπνάς για να ευχαριστηθεις την ημερα ! παίρνεις καφέ και πας να απολαύσεις το γιο σου και τα ανήψια σου να παιζουν μπάλα ! ... μέχρι εδώ όλα καλά...
πας στην κερκίδα και κανεις το λάθος να πας κοντά στους γονεις την αντιπαλης ομάδας να χαιρετησεις ενα φιλο δρομεα .

πριν ξεκινήσει ο αγώνας πετάγεται με ανακριτικό - ειρωνικό - προσβλητικό ύφος μάνα και αναφερόμενη σε ανεπτυγμένο σωματικά παιδάκι της αντίπαλης ομάδας (συμπαίκτη του γιου μου) τι τάξη παει; θα πλακώσει το παιδι μου κλπ κλπ . τι είναι αυτά που λες της λέω ...; ! συνεχίζει ακόμα χειρότερα με το αμιμητο "εσύ που ξέρεις απο μπάλα ; ποσά χρόνια ερχεσαι εδώ ; κλπ... παραδίπλα άλλοι 2 γονεις της ίδιας ομάδας να χτυπιουνται και να βρίζουν το διαιτητή γιατί δεν δίνει φάουλ , δεν δίνει πλάγιο κλπ ... αγανακτεις του λες αφήστε τα παιδάκια να παίξουν ! το κακό της υπόθεσης οτι παει στραβά το ματς για αυτούς και χάνουν απο νωρίς 1-0 που γίνεται 2-0 και 3-0 στο ημίχρονο .

τι να βρίζουν το διαιτητή ...τι να λένε Αρκούδι το ανεπτυγμένο παιδι της αντίπαλης ομάδας ...
έχω κανει όλες τις ασκήσεις υπομονής μαζεμένες για να μην πιαστεις τα χέρια , να μην απαντήσεις κλπ .

εντωμεταξυ ξέρω πολύ καλά τα παιδιά που έχουν την ακαδημια της αντίπαλης ομάδας και ποσο σωστη νοοτροπία έχουν κλπ αλλά μάλλον πρεπει να τιθασεύσουν τους γονεις που έχουν χασει πλεον κάθε έλεγχο!
έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν τον προπονητη της ομάδας τους που δεν διαμαρτύρεται για τα φάουλ που γίνονται στα παιδιά τους και δεν δίνει ο διαιτητής .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!"

Pieriasport: Το παρόν αποτελεί κείμενο-μαρτυρία γονέα μικρού ποδοσφαιριστή που πήγε να δεί το παιδί του σε αγώνα πρωταθλήματος τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ Πιερίας και όπως αναρτήθηκε απο τον ίδιο, στο facebook.
Δυστυχώς η ιστορία ...επαναλαμβάνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου