Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζητάει στο Αιγίνιο ο Σάκης Παπαβασιλείου που είδε την ομάδα Νέων!

Τα... συστατικά που θα οδηγήσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης σε θετικό αποτέλεσμα με τον Αιγινιακό.
Με τον Αιγινιακό στη βόρεια Πιερία κοντράρεται την Κυριακή (10/12, 15.00) η ανεβασμένη ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου προέρχεται από το υπέρ της 3-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά στη Football League κανένα ματς δεν είναι εύκολο και γι' αυτό ο Σάκης Παπαβασιλείου επιμένει και ζητά εγρήγορση.

Τα τρία στοιχεία που θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του στον προσεχή αγώνα είναι τρία: Σοβαρότητα, συγκέντρωση, αλλά και να είναι προσγειωμένοι. Πλην των Μπαλαδήμα και Σιαράβα, που δεν υπολογίζονται, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου παρακολούθησε τη φιλική νίκη 4-1
 των Νέων του Καραϊσκάκη επί της Μέλισσας.

Την πορεία της ομάδας Νέων του Καραϊσκάκη είχε προαναγγείλει ότι θα παρακολουθεί ο Σάκης Παπαβασιλείου και την Πέμπτη 7/12 είδε εκ του σύννεγυς τη φιλική εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Μέλισσας.

Ο σύλλογος που μετέχει στην Α' ΕΠΣ Αρτας προηγήθηκε με τον Παπακίτσο, όμως η ομάδα του Δημήτρη Σφήκα απάντησε με Ατσκα (σκόραρε δις), Κρίκα και Κούση.

Nα σημειωθεί ότι οι Νέοι του Καραϊσκάκη ξεκίνησαν με καθυστέρηση την προετοιμασία τους (καθ' ότι στελεχώθηκαν μετά την ετεροχρονισμένη άνοδο της πρώτης ομάδας στη Football League), ωστόσο συνεχίζουν να στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα. Γεγονός βέβαια που δεν περνάει απαρατήρητο από τον κόουτς Σάκη Παπαβασιλείου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Κ19 (Σφήκας): Μπούκας, Καψάλης, Μήτσιος, Θεμελής, Άτσκα, Μάρκος, Χίσο, Καζέλης, Κούσης, Κρίκας, Μαργώνης.

Επαιξαν και οι : Νίκου, Δίπλας, Τσαμπάς, Ζοτάι, Παπανδρέου, Τσίρκας, Δημητρίου, Παπαγιάννης, Χάρος, Βλάχος, Γιαννούλης, Μπακοχρήστος.

ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ (Κωνσταντινίδης): Καραγιάννης, Σεντόρης, Καλαμπόκης, Μπασιαδήμας, Μήτσιος, Σαγάνης, Τσιάτσος, Κότσιαλος, Δράκος, Σιδηρόπουλος, Παπακίτσος.

Επαιξαν και οι: Βασίλας, Μαλτέζος, Κακοχρήστος.
Πηγή: footballleaguenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου