Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πάρκο Χρωμάτων: Πρόγραμμα Παρασκευής και Σαββάτου 8-9/12

Πρόγραμμα Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017
17 μέρες πριν την μοναδική γιορτή των Χριστουγέννων και η μεγάλη γιορτή του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης συνεχίζεται δυναμικά και ασταμάτητα.

Από νωρίς το πρωί, παιδικά παραμύθια ζωντανεύουν για τους μικρούς μας φίλους από επαγγελματίες ηθοποιούς του θεάτρου «Commedia», ενώ στις 18:00 το απόγευμα ακολουθεί  η όμορφη κουκλοθεατρική παράσταση από τους παιδικούς σταθμούς της 19ης Μαϊου του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.
Η γιορτή της Παρασκευής κορυφώνεται στις 20:00 το βράδυ με ήχους Swing και Jazz στην μοναδική μουσική παράσταση των MI LA RE.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


 «Μια φορά κι έναν καιρό», οι ΜΠΛΕ στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης
Χωρίς να «Νιώθει ενοχές» το μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 09 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ «Βάζει φωτιά» στην σκηνή του μοναδικού Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης.
Το  πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, που καταφέρνει να συνδυάσει ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, μας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με μουσικά μαγευτικά ταξίδια με την ανεπανάληπτη φωνή της Τζώρτζια Κεφαλά. Συνοδοιπόροι στο πολύχρωμο ταξίδι ο Γιώργος Παπαποστόλου, ο Γιώργος Παρώδης και η Νατάσα Αλεξίου.
Θα προηγηθεί ποικιλόμορφο πρόγραμμα από νωρίς το πρωί με παραμύθια,  παρουσίαση σύγχρονου hip hop χορού από τη Σχολή Χορού και Μπαλέτου Atelier de la danse, Χριστουγεννιάτικο party με animateur και ξυλοπόδαρους καθώς και διαδραστική μουσική παράσταση παιχνιδιού με μουσική από τους «2STEPS».
Μην το χάσει κανείς
Η είσοδος είναι ελεύθερη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου