Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ασταμάτητο το τρένο του Αγίου Σπυρίδωνα! 8 στα 8 και κορυφή η ομάδα του Στέργιου Γιώτσα!

ΤΡΕΝΟ…Ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ!  8 ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Τριλόφου, διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ μεταξύ Μ. Αλέξανδρου και της νεανικής ομάδας του Γας Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα.  Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς και πλέον βρίσκεται μόνη στην κορυφή της, οδηγώντας την κούρσα της ανόδου. 

Σημείο αναφοράς του αγώνα, η ομάδα του Αγ. Σπυρίδωνα παρατάχθηκε με 7 ποδοσφαιριστές κάτω των 16 χρονών και 7 αριστεροπόδαρους στην 11άδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στον αγώνα μόλις στο 11’ με πλασέ του Μουλάι, ύστερα από κακή συνεννόηση της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ισοφάριση 1-1 για τους «μικρούς» του Όλυμπου Αγ. Σπυρίδωνα ήρθε νωρίς, μόλις στο 22’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του νεαρού Γιώτσα και προβολή του Τζακόι.

Ένα λεπτό αργότερα στο 23,’ ο 14χρονος Ασλανίδης με μία εκπληκτική προσπάθεια από αριστερά πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πέρασε 5 αντίπαλους και με διαγώνιο σούτ έκανε το 1-2.

Στο 37’ ύστερα από ατομική προσπάθεια του Κουλιανόπουλου και ανατροπή του εντός της μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής της συνάντησης κατέδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 1-3.

Στο 85’ μετά από εξαιρετική συνεργασία Τζακόι και Ασλανίδη, ο τελευταίος πλάσαρε και έκανε το 1-4 για την ομάδα του, ανεβάζοντας τα προσωπικά του γκολ σε 2.

Γκολ: Μουλάι(11’), Τζακόι(23’), Ασλανίδης(24’), Κουλιανόπουλος(37’), Ασλανίδης(85’).

Συνθέσεις :

Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου :(ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ) Στρατηγόπουλος, Dervishaj, Μπότσι, Παπαδόπουλος, Musta, Πετρίδης,(Κατερτζής 83’) Τσενικόγλου, Νικολαίδης, Hoxha, Σαφέτης, Μουλάι

Γας Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα : (ΓΙΩΤΣΑΣ) Ευαγγελόπουλος, Κέπεντζης, Πανωλής, Λαμπίρης, Γιώτσας, Κουλιανόπουλος, Ασλανίδης,(85’ Γιαννούλης), Κωτίκας, Τζακόι, Καρανικόλας, Κουκοδήμος(80’ Μπούσιας)
Απο: ΟΛΥΜΠΟ Α. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου