Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Νέος Παμβριακός 4-0 Με χατ-τρικ Γιάννη Παπαδόπουλου!

Μπήκε αποφασιστικά για τους βαθμούς της νίκης ο Εθνικός και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον πολύ καλό φέτος Παμβριακό, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν εύκολη υπόθεση το ντέρμπι και να κερδίσουν με σκορ 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Παπαδόπουλος που πέτυχε 3 γκολ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Εφραιμίδης κάνοντας το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να πετύχει το πρώτο του προσωπικό τέρμα, στο 24΄ο Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-0 στο 32΄ για να πάνε με σκορ 3-0 στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δυο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος σκόραρε ξανά στο 60΄ο Παπαδόπουλος, ο οποίος διαμόρφωσε έτσι το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Μαυρόπουλο και Πλόσκα.

Εθνικός . Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Αδαμίδης, Τερζίδης Χρηστ.(79΄Ξανθόπουλος), Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος Γιαν. (68΄Τερζίδης Πολ.), Εφραιμίδης (50΄Χατζηαργυρίου), Λυκίδης, Γκανάς, Σπυριδωνίδης (75΄Παπαδόπουλος Νικ.)

Νέος Παμβριακός (Γιάννης Συμεωνίδης): Αποστολόπουλος Βασ., Τάκος, Βαρμάζης, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος Χρ., Καραμέλιος, Τσάτσος Διον., Στραβογιάννης, Τσάτσος Δημ. (84΄Βουβαρης), Δαλάκας (37΄Νατσιός Κων.), Νατσιος Νικ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου