Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Ξκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης (3/12)

Απο αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα της Τετάρτης στον Λόφο, ανάμεσα στην ομάδα του Απόλλωνα Ράχης και των Παλαιμάχων του Πιερικού! Ένα παιχνίδι που θα γίνει για την ενίσχυση των τριών οικογενειών που επλήγησαν απο την καταστροφική φωτιά στη Ράχη και συνδιοργανώνουν το Pieriasport με την ομάδα της Ράχης.
Η ιστοσελίδα της Πιερίας εξασφάλισε και παρέδωσε 1000 εισιτήρια στους ανθρώπους του Απόλλωνα, τα οποία θα διαθέσουν στην γύρω περιοχή και την Κατερίνη για το παιχνίδι, με τιμή εισόδου 2 ευρώ.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί η ευγενική προσφορά των εισιτηρίων του τυπογραφείου ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, που τύπωσε και παρέδωσε στο Pieriasport τα εισιτήρια χωρίς να ζητήσει το κόστος των υπηρεσιών του, βάζοντας ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό απο την πώληση τους στον κόσμο της Πιερίας. Γι αυτό και οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Σάββα Αμανατίδη, για την αξιέπαινη αυτή κίνηση ανθρωπιάς! 

Καλαείται ο κόσμος της περιοχής μας και ιδιαίτερα τα γύρω στη Ράχη χωριά, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, στηρίζοντας έτσι έμεσα τους δικούς τους ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου