Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ηρακλής-Άρης Παλαιοχωρίου 3-1 Πήρε το ντέρμπι ο "γηραιός"!

Στο -2 μείωσε ο «γηραιός» τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, μετά τη νίκη του στο μεταξύ τους ματς. Σπουδαίο τρίποντο για τον Ηρακλή, που επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου, με πρωταγωνιστή τον Ρόβα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Με εννέα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολών των Παπαβράκη και Καρλόπουλου.

Ο Ηρακλής είχε την πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να περνά άουτ στο 3'. Στο επόμενο λεπτό ο Αρης προηγήθηκε με τον Κοττάκη να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Βοσνιάδη και να σκοράρει για το 0-1. Ο «γηραιός» επιχείρησε να απαντήσει στο 8' με την κεφαλιά του Καραντασιάδη να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς. Μετά από τέσσερα λεπτά ήρθε η ισοφάριση με τον Ρόβα να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 28' ο Ρόβας επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 30' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο τερματοφύλακας του Άρη, Παπαβράκης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο έξω από την περιοχή και δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημά τους και στο 35' έκαναν το 2-1 με σουτ του Πτηνόπουλου από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη, ο «γηραιός» θέλησε να διατηρήσει το προβάδισμά του και είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, χωρίς να απειλείται. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο 63' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιντογιάννη να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 66' η ομάδα του Παλαιοχωρίου έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής του Καρλόπουλου με δεύτερη κίτρινή. Στο 70' ο Ρόβας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

Αρης Παλαιοχωρίου: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου