Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ: Έφυγε η ηρωίδα μάνα και μετά απο 2 μήνες έφυγε και η κόρη της Κωνσταντίνα (βιντεο)

Πρίν απο 2 μήνες και κάτι ημέρες,  έφυγε η ηρωίδα μάνα της Ν. Τραπεζούντας Λένα Παλάσκα Χαριτοπούλου. Λίγο καιρό πριν φύγει, το Pieriasport είχε δημοσιεύσει το ευχαριστήριο της προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και τις νοσηλεύτριες στον 9ο όροφο, γιατί όπως η ίδια μας είχε πεί, έδιναν τον κοινό τους αγώνα για τη ζωή.

Η Λένα δεν άντεξε στον επιθετικό καρκίνο και έφυγε απο τη ζωή την 1η Οκτώβρη του 2017. Μετά απο 2 μήνες  περίπου, σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2017, η κόρη της Κωνσταντίνα ταξιδεύει να βρεί και να αγκαλιάσει ξανά την αγαπημένη της μητέρα.

Οι δυο γυναίκες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία αλλά είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στήριξαν η μια την άλλη και πάλεψαν με την επάρατη νόσο μέχρι και την τελευταία τους ανάσα σε αυτή τη ζωή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία της Κωνσταντίνας, θα τελεσθεί αύριο Σάββατο στις 12.30 στον Κ. Αγιάννη Πιερίας.

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Pieriasport:

Τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους και απο κοινού δίνουν τον αγώνα ζωής τους θέλησε να ευχαριστήσει η Λένα Παλάσκα-Χαριτοπούλου:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ και στις νοσηλεύτριες στο 9ο  για τον αγώνα που δίνουνε μαζί μας!
Να μην ξεχάσω και τον «δικό μας» Ανδρέα Κουνάνη, γιατί πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς»
Λένα Παλάσκας-Χαριτοπούλου

Η Λένα Παλάσκα – Χαριτοπούλου είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν πριν μερικούς μήνες εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ζ. Κουτσελίνη και μίλησαν για την περιπέτεια της υγείας τους.

Τη μαμά, Λένα και την κόρη, Κωνσταντίνα, που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Λένα εδώ και 19 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. «Ήμουν πιτσιρίκα και έγινα γιαγιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα  που τότε ήταν οχτώ ετών δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που είδε  τη μητέρα της να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο  από τον πόνο.

Τον Ιούλιο η Κωνσταντίνα, που είναι μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έμαθε  ότι έχει και αυτή καρκίνο του μαστού.

«Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έχω επιθετική μορφή καρκίνου, άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου», είπε η Κωνσταντίνα στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας και της κόρης που στέλνουν τα δικά τους  μηνύματα ζωής και ελπίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου