Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Το Πάρκο των Χρωμάτων την Πέμπτη 28/12

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Και το παραμύθι συνεχίζεται καθημερινά……
Γιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν δημότες αλλά και επισκέπτες, διοργανώνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, στο ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
Μουσικά σχήματα, νεανικές μπάντες, χορωδιακά σύνολα γεμίζουν με τους ήχους τους και διασκεδάζουν τους επισκέπτες. Οι νεράιδες του μαγεμένου δάσους στροβιλίζονται στο παγοδρόμιο και διασκεδάζουν στο καρουζέλ και στα άλλα παιχνίδια του λουνα παρκ στο «Πάρκο των Χρωμάτων».
Η υπαίθρια αγορά συμπληρώνει με γεύσεις, αρώματα, παραδοσιακά προϊόντα, στολίδια και παιχνίδια το χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Με είσοδο ελεύθερη ο Δήμος Κατερίνης προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, το οποίο συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 18:00 με την Ανθή Θάνου να αφηγείται «Παραμύθια του Δωδεκαημέρου» με συνοδεία ζωντανής μουσικής ενώ παράλληλα ξυλοπόδαροι προσφέρουν ένα άκρως χριστουγεννιάτικο show.

Στις 19:00 οι εκδηλώσεις μεταφέρονται στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου με την παρουσίαση της μουσικοθεατρικής παράστασης « Ο ΑΥΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΛΕΝ», από το θέατρο Σκιών σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραβασίλη. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί μουσικά καθώς στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ανέβουν, η Μαρία Δραγασία, ο Βαγγέλης Μπουσμαλής και ο Δημήτρης Δρίστας, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου