Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο Πάρκο των Χρωμάτων!

Σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό έχει μεταμορφωθεί το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν εορταστικές στιγμές, με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ελεύθερη είσοδο.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνιδιάρικα ξωτικά, ήρωες παραμυθιών και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις περιμένουν καθημερινά τους χιλιάδες επισκέπτες του πιο χρωματιστού Πάρκου.

Οι εκδηλώσεις, που φιλοδοξούν να κάνουν αυτά τα Χριστούγεννα ακόμα πιο λαμπερά, διασκεδαστικά και εορταστικά, συνεχίζονται την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00, με το ξωτικό ¨ΠΙΤΑ – ΠΕΠΙΤΑ¨ που μπλέκει σε ξωτικομπελάδες.

Στις 18:00 ο πιο αγαπημένος ήρωας, ο Καραγκιόζης θα ψάλει τα Κάλαντα, από το θέατρο σκιών του κ. Στανίση, ενώ παράλληλα ξυλοπόδαροι θα προσφέρουν ένα μοναδικό show.

Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ανέβει το γνωστό συγκρότημα ¨4 JUST LIVE¨, το οποίο αποτελούμενο  από τους Μαρίκα Φωτοπούλου, Γιάννη Παρλαπάνο, Δέσποινα Ληναίου και Γιώργο Μπελογιάννη, θα προσφέρει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου