Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Κ20 Super League: Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-2 Εντός έδρας ήττα για Μιτακίδη και Ζωγράφο!

Οι «πράσινοι» είχαν καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι «κυανέρυθροι» οι οποίοι σκόραραν στο 25’ έφτασαν στη νίκη. Το τελικό 0-2 έγινε στις καθυστερήσεις
Οι παίχτες της ομάδας κάτω των 20 ετών (Κ20) της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» προσπάθησαν, έκαναν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην εστία της ομάδας κάτω των 20 ετών της Π.Α.Ε. «“Πανιώνιος” Γ.Σ.Σ.» στο παιχνίδι που έδωσαν το μεσημέρι (12:00’, 17/12) στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, στον Αγιο Σπυρίδωνα, για την 15η αγωνιστική (τελευταία του α’ γύρου) του προγράμματος του πρωταθλήματος “Novasports Super League U20” της σεζόν 2017-2018.

Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» σκόραραν δυο φορές, στο 25’ με τον Antonio Mico και στις καθυστερήσεις του ματς με τον Γιάννη Αποστόλου και έτσι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 σε ένα συγκλονιστικό ματς.


Το φίλμ του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 8’ ο Ιωάννης – Σταύρος Ζωγράφος «έσωσε» την ομάδα του από την παραβίαση στο τετ-α-τετ που είχε με τον Γιάννη Αποστόλου.
Στο 15’ και μετά από κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι, η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Ζωγράφου, οι «κυανέρυθροι» έκαναν δυο σερί, σουτ που αποκρούστηκαν από τα σώματα αμυντικών, ο Μιχαήλ – Αγγελος Γιάννης έκανε νέο σουτ που έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ σε στατική φάση. Σε κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά από τον Ορέστη – Αριστείδη Σουσώνη, ο Antonio Mico σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία .
Στο 30’ η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή, στον άξονα, στον Δήμο, αυτός έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο όπου ο Λευτέρης Αστράς απέκρουσε.
Στο 48’ μετά από σέντρα, ο Ματσοτάι έπιασε πολύ κακή κεφαλιά.

Στο 61’ ο Δήμος έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε και την σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι, όμως, ο Φάσσας δεν έπιασε καλή κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δεξιά από το δεξί δοκάρι.
Στο 63’ ο Σουσώνης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ζωγράφο, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε.
Στο 75’ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσουν. Ο Δημήτρης Πορής έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Λευτέρη Αστρά, αλλά δεν πλάσαρε, έκανε δυνατό και σημάδεψε το κεφάλι του πορτιέρε των «κυανέρυθρων» για να περάσει στη συνέχεια η μπάλα κόρνερ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεζαν μαζικά ενώ οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε ένα χρονικό σημείο που οι γηπεδούχοι είχαν περάσει όλοι μπροστά, ο Γιάννης Αποστόλου ξέφυγε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε και τον Ζωγράφο έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το 0-2...

Οι «πρωταγωνιστές»

Λεβαδειακός Κ20 (Βαγγέλης Φράγκας, 3-4-3): Ζωγράφος – Ματσοτάι (81’ Παχούμης), Λιάγκας, Βήχος - Βλαβιανός, Αργύρης, Κουκοβίνος (60’ Τσίμπος), Φάσσας – Δήμος, Μιτακίδης (66’ Πορής), Νίκας.
Στον πάγκο: Παπαθανασίου – Τζημόπουλος, Λαμτσελάρι, Παπαθεοδώρου.

Πανιώνιος Κ20 (Δημήτρης Κοροπούλης, 4-4-2): Αστράς – Μπετσας, Γιάννης, Μικο, Αγγελής – Σουσώνης (86’ Φλαμπούρης), Ατζέλι, Ζωτος (65’ Τσακυργιάννης), Αποστόλου – Μαχαίρας (74’ Γρηγορόπουλος), Τσιντώνης.
Στον πάγκο: Τριανταφύλλου – Μητσογιάννης, Καλαμάρης, Μιντζάλι.

Διαιτητής ήταν ο Στέφανος Ξηρογιάννης με βοηθούς τον Λουκά Παπαδημητρόπουλο και τον Νίκο Κορακιανίτη, όλοι της οικείας μας Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.
Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Διαμαντής Χρήστος από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.
Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου