Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ταύρος Ελάφου-Νέος Παμβριακός 2-1 Αγρίεψε ο ...Ταύρος!

Καθοριστικό τρίποντο για τη μετέπειτα πορεία του πήρε ο Ταύρος Ελάφου καθώς νίκησε στην αρένα του τον Νέο Παμβριακό με σκορ 2-1, στην εμβόλιμη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας, σε μια αναμέτρηση πλούσια από φάσεις, τρία γκολ και τρία δοκάρια.

Οι Bulls του Χρήστου Βελώνη, με τη νίκη τους, έφτασαν στους 19 βαθμούς, δείχνοντας με την εμφάνισή τους ότι θα υπολογίζονται στο εξής πάρα πολύ από τους αντιπάλους τους, ενώ αλλάζουν και τα σχέδια της ομάδας προς το καλύτερο, καθώς πλησίασαν την ζώνη της πρώτης εξάδας όπου γίνεται πραγματικά χαμός.

Η ομάδα της Βρίας για μία ακόμη αγωνιστική μακριά από τον καλό της εαυτό, γνώρισε δίκαια την ήττα,και δείχνει να έχει αγωνιστικό πρόβλημα.

Τα τέρματα του Ταύρου που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, τα σημείωσε ο νεαρός και πρώτος σκόρερ της ομάδας Λάζος Κοσμίδης, από τα καλύτερα ταλέντα της Πιερίας και όχι μόνο, ενώ ο Νέος Παμβριακός μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Νικολαΐδη Σ.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με ένα άστοχο σουτ του Τζάτζου Διον. στο 15΄ και στην αντεπίθεση του Ταύρου, ο Σουρλόπουλος είχε δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε από τη γραμμή της περιοχής.

Στο 26΄ διαγώνιο πλασέ του Δαλάκα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 34΄ από πλάγιο άουτ του Γεωργαντά Α. και προσποίηση του Καραγκιοζίδη, η μπάλα κατέληξε στον Κοσμίδη ο οποίος με έξοχο πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 42΄ από την βαθιά μεταβίβαση του Γεωργαντά Σ. αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κοσμίδης που μπήκε στην περιοχή και πλασάροντας εύστοχα έγραψε το 2-0 με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Στο 45΄ ο Τζάτζος Δημ. από πολύ πλάγια δεν νίκησε τον Καρανάτσιο που παραχώρησε σε κόρνερ.

Στο 48΄ σε γύρισμα του Κοσμίδη και ασίστ του Σουρλόπουλου, το δυνατό σουτ του Καραγκιοζίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 56΄ ψηλοκρεμαστό σουτ πλασέ του Γεωργαντά Α. η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 58΄ κόρνερ του Στραβογιάννη, κεφαλιά του Αποστολόπουλου Χ. από τη μικρή περιοχή, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καρανάτσιου.

Στο 62΄ ο Καραγκιοζίδης τροφοδότησε στον Κοσμίδη που σούταρε όμως διαγώνια άουτ.

Στο 76΄ ο Γεωργαντάς Σ. με εκτέλεση φάουλ είχε οριζόντιο δοκάρι.

Στο 89΄ σουτ του Σουρλόπουλου μόλις άουτ.

Στο 90΄ πλασέ του Σουρλόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστολόπουλος Β.

Στο 90΄+2΄έπειτα από το γέμισμα του Στραβογιάννη, ο Νικολαΐδης Σ. με κοντινή κεφαλιά μείωσε στο τελικό 2-1.

Όλοι οι παίκτες του Ταύρου είναι διακριθέντες, πανηγυρίζοντας τη νίκη στο τέλος δεόντως και εκτός γηπέδου στο CLUB DE FACTO στην Έλαφο.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Φώτη Πολυχρόνη με βοηθούς τους κ.κ. Σαλτσίδη και Χατζηγιάννη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Χρήστος Βελώνης)
Καρανάτσιος, Μαρκάτης (85΄ Ψαριάης), Λιανός, Παπαγιαννόπουλος Δ., Γεωργαντάς Σ., Διαμαντόπουλος, Κοσμίδης (90΄+1΄ Χαιρεκάκης), Μουρατίδης, Σουρλόπουλος, Καραγκιοζίδης (88΄ Αδαμόπουλος), Γεωργαντάς Α.

ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ (Γιάννης Συμεωνίδης)
Αποστολόπουλος Β., Λιλές (46΄ Νικολαΐδης Σ.), Βαρμάζης, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος Χ., Καραμέλιος, Τσάτσος Διον., Στραβογιάννης, Τσάτσος Δημ., Δαλάκας, Πατσιοδήμος.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου