Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Αετός Καταλωνίων-ΓΑΣ Σβορώνου 2-0 Πέταξαν οι αετοί του Χρήστου Παπαγιάννη!

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αετός Καταλωνίων στο γήπεδο της Εξοχής το οποίο χρησιμοποίησε σαν έδρα, απέναντι στον ισχυρό φέτος ΓΑΣ Σβορώνου με σκορ 2-0.  Οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και να πάρουν δίκαια το τρίποντο, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είχαν την κατοχή της μπάλας και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά ενώ έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι μοιραία δεν πήραν τίποτε απο το παιχνίδι της Εξοχής.

Στο 7ο λεπτό ο ΓΑΣ θα χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν απο σέντρα του Χρ. Βούλγαρη, ο Αβριωνίδης θα τσιμπήσει με το κεφάλι την μπάλα κι αυτή θα "πέσει" στα πόδια του Ζώβληκα που θα πάρει όμως μεγάλο κοντρόλ, η μπάλα θα περάσει άουτ και θα χαθεί σίγουρο γκολ για την ομάδα του.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Δημητρίου θα πετύχει ένα απίστευτο σε εκτέλεση γκολ, όταν με σουτ έξω απο την περιοχή του Σακελλαρίδη θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 11΄ο Αετός Καταλωνίων θα έχει δοκάρι, όταν σε εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή του ΓΑΣ, ο Μάνος με πολύ ωραίο σουτ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Στο 27΄ο Σακελλαρίδης θα βγεί και θα πιάσει την μπάλα πρίν ο Σκούφας με όμορφη προσωπική ενέργεια κάνει το 2-0 για την ομάδα του.


Στο 41΄καλό σουτ του Δημητρίου θα περάσει ελάχιστα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σακελλαρίδη.

Στο 44΄οι παίκτες του ΓΑΣ θα ζητήσουν πέναλτι όταν ο Αβριωνίδης θα γυρίσει στο σημείο του πέναλτι την μπάλα στον Μαργαρίτη, αυτός θα πλασάρει και η μπάλα θα βρεί στο χέρι του πεσμένου στο έδαφος Καραγκούνη που έπεσε τάκλιν στην πορεία της, με τον Κώστα Λαφατζή όμως να θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόθεση και να συνεχίζει το παιχνίδι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της ομάδας του Σβορώνου.

Στο 45΄ και πάλι ο ΓΑΣ θα χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν ο Κατσαμάγκας θα επιχειρήσει σέντρα-σουτ απο αριστερά, στην πορεία της μπάλας θα βγεί ο Βούλγαρης και τελείως μόνος του θα στείλει την μπάλα άουτ.


Στο 60΄ανάποδο σουτ του Δημήτριου θα περάσει λίγο άουτ απο τα δοκάρια του Σακελλαρίδη και στο 71΄ο Σκούφας θα σουτάρει δυνατά για να περάσει και πάλι η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 78΄ ο Καταχιώτης, θα βρεθεί απο σέντρα που πέρασε μόνος του με τον Σακελλαρίδη, θα πάρει το κοντρόλ αλλά με τάκλιν τελευταία στιγμή θα βγάλει σωτήρια σε κόρνερ ο Φωτόπουλος.
Στο 88΄θα τελειώσει ουσιαστικά το μάτς, όταν μετά απο σέντρα του εκ των κορυφαίων των νικητών Μάνου απο τα δεξιά, θα σουτάρει με τη μια ο Κώστας Κουτσιαρής, η μπάλα θα βρεί στην πλάτη τον Νίκο Βούλγαρη και θα καταλήξει στα δίχτυα του Σακελλαρίδη.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς του Ντασιόπουλο και διδα Φωτιάδου.

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Αμβροσιάδης, Ντόντης (61΄Λάζος), Γαλάνης (λ.τ. 44΄ Κουτσιαρής Γ.), Καραγκούνης, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Τσιντώτας, Δημητρίου, Σκούφας (85΄Σαρηγιαννίδης), Μάνος (90΄Χαραλαμπίδης), Κουτσιαρής Κ.

ΓΑΣ Σβορώνου (Κώστας Τριανταφύλλου): Σακελλαρίδης, Βούλγαρης Νικ., Ρίγκερς, Σκαμπαρδώνης (90΄Φορτομάρης), Μπίρτσης (77΄ Καταχιώτης), Κατσαμάγκας, Ζώβληκας, Παυλίδης (λ.τ. 20΄Μαργαρίτης), Αβριωνίδης (67΄Ταφραλής), Κωνσταντινίδης, Βούλγαρης Χρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου