Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Στην κορυφή του 1ου ομίλου η ομάδα του Αποστόλη Στύλου!

Ελπίς Σκουτάρεως-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0
Σε Σερραϊκή υπόθεση εξελίσσεται η μάχη της κορυφής στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, μετά τα σημερινά αποτελέσματα και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, καθώς η Ελπίς Σκουτάρεως κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο Σερραϊκό ντέρμπι, έφτασε τους 21 πόντους και έπιασε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην κορυφή, που χθες άφησε 2 βαθμούς    στο Άβατο.

Από την άλλη ο χαμένος του Σερραϊκού ντέρμπι, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής  υποχώρησε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και βρίσκεται πλέον στο -5 από την σωτηρία

Το γκολ του Νέστωρα Στεφανίδη ήταν αρκετό για την Ελπίδα ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο. Στην πρώτη θέση έπιασαν τον Απόλλωνα Π. οι Σερραίοι, ενώ προτελευταία παρέμεινε η ομάδα της Καρπερής..

Ελπίς Σκουτάρεως (Α. Στύλος): Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας Σ., Νικολαϊδης, Ζιγκερίδης, Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου, Στεφανίδης Ν.

Μ. Αλέξανδρος Καρπερής (Μ. Δουλγέρης): Μπρόκος, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Ζάντσιος, Νικολίτσας Γ., Κούτλας, Μπάρδας, Χριστοφορίδης, Τουνουσίδης, Μπίντσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου