Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας-Μακεδονικός 1-1 Μπορούσε το τρίποντο η ΑΕΚ!

Άν και στάθηκε πολύ καλά στο σημερινό παιχνίδι με τον Μακεδονικό η γηπεδούχος ΑΕΚ στην Καρίτσα και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο εκ των κορυφαίων Βασίλης Ταρασιάδης, δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού ισοφαρίστηκε λίγο πρίν τη λήξη της αναμέτρησης με γκολ που πέτυχε ο Γαρύφαλος στο 86ο λεπτό.
Η ομάδα της Πιερίας είχε σημαντικές απουσίες, παρόλα αυτά όμως, διαχειρίσθηκε σωστά το παιχνίδι απέναντι σε ένα ποιοτικότερο σύνολο, όπως αυτό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μακεδονικός βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ξεδίπλωσε σε αρκετές φάσεις τις αρετές του χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το καλό του παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να παίζουν κλειστά, ειδικότερα μετά το γκολ που πέτυχαν και να μην δίνουν χώρους στους φιλοξενούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα της τοπικής ΑΕΚ ξεκίνησαν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές που τα πήγαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, οι Λυκούργος και Φουρκιώτης, στους οποίους αναφέρθηκε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας.

Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς να έχει την μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρίθηκαν για χέρι σε αμυντικό ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, χωρίς όμως ο διαιτητής της συνάντησης να δεί τίποτα στη συγκεκριμένη φάση.

Στο 51ο λεπτό η ΑΕΚ θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, μετά την όμορφη πάσα του Κυπαρίσση και το δυνατό βολέ του Ταρασιάδη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γουμάγια.

Στο 62΄ο Βασιλειάδης πραγματοποίησε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Διαμαντίδη και στο 86΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν απο αριστερά έκανε πολύ καλή προσπάθεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του ο Ηλιόπουλος, σέντραρε για να κοντράρει η μπάλα και να φτάσει στον Γαρύφαλο που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Τσιτσανούδης με βοηθούς τους Μάνο και Νίκζα

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Φουρκιώτης (82΄Βασιουρής), Λυκούργος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μπέης (75΄Κωστόπουλος), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (63΄Μαυρίδης), Ταρασιάδης.

Μακεδονικός (Κώστας Βελιτζέλος):  Γουμάγιας, Μπουλγουρίδης(77΄Πεχλιβάνης), Παντεκίδης (65΄Ηλιόπουλος), Τουμανίδης, Αντωνιάδης, Ζαφειρίδης, Πογκόγκ (81΄Ρίτσκος), Γαρύφαλος, Κανούλας, Διαμαντίδης, Τσουκάνης (87΄Βοσνιάδης)).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου