Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Αιγινιακός-Βέροια 1-1 Με 10 απο το 75΄ο Αιγινιακός!

«Όρθια» στο Αιγίνιο η Βέροια χάρη στο τέρμα Ρούνεϊ Βανκεβάι (1-1), με τον Αιγινιακό να «φωνάζει» για την αποβολή του Τσολακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις... αποσκευές της έφυγε από το Αιγίνιο η Βέροια, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Αιγινιακό. Η «Βασίλισσα του Βορρά» μπορεί να μην έπιασε την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, ωστόσο «μίλησε» η κλάση του Ρούνει Βανκεβάι, ο οποίος χρειάστηκε μια φάση για να κάνει την «ζημιά» στους γηπεδούχους.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, φαινόταν να ελέγχει το ματς και «φωνάζει» για την αποβολή του Τσολακίδη ένα λεπτό πριν από το γκολ της ισοφάρισης, καθώς θεωρούν ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα είναι τουλάχιστον υπερβολική.

Στον αγωνιστικό τομέα, το πρώτο ημίχρονο πήγε στα… μέτρα της Βέροιας. Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις την εστία του Γιαγκιόζη. Στην σημαντικότερη, μόλις στο 7’ ο Γιαζιτζόγλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα παράλληλα από την εστία της Βέροιας. Από την πλευρά της η ομάδα της Ημαθίας, ανέβηκε κυρίως μετά το μισάωρο και κατάφερε να απειλήσει στο 36’ με το φάουλ του Κοζάκη.

Αντίθετα ο Αιγινιακός, ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο. Μετά από φάση διαρκείας στο 51', ο Τσολακίδης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαγκιόζη και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη, η οποία έφτασε μια… ανάσα από ένα δεύτερο γκολ στο 60’ με το σουτ του Δωματά.

Ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα, σε ένα δίλεπτο ήρθαν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση. Στο 75’ ο Τσολακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα ο Ρούνει Βανκεβάι έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, η οποία διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Καρμίρης (Λέσβου), Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (78’ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (46’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Δόρης (60’ Γιαμόα), Μπλέτσας, Λίταινας (89’ Τσιούχας), Βανκεβάι.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου