Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΓΑΣ Μελίκης-ΣΦΚ Πιερικός 0-3 Νέα νίκη για τα κορίτσια του Πιερικού!

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(9-25, 11-25, 13-25)
Συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους οι κορασίδες του Πιερικού, καθώς στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου κέρδισαν μέσα στην Μελίκη την τοπική ομάδα με 3-0 σετ πετυχαίνοντας την 7η νίκη σε 8 αγώνες και 21-3 σετ και βρίσκονται στην 2η θέση πίσω από την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας, περιμένοντας το παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη στον 2ο γύρο που θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει την 1η θέση.

Στο παιχνίδι της Μελίκης η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής όπως δείχνει και το τελικό σκορ, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτριες του Πιερικού δεν άφησαν περιθώρια να σκεφτούν τα κορίτσια της Μελίκης ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό. Και στα τρια σετ η ομάδα του Πιερικού έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρνε μεγάλη  διαφορά στο σκορ, την οποία κρατούσε μέχρι το τέλος και των τριών σετ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας του Πιερικού να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, που ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.
Οι εμφανίσεις του Πιερικού τόσο σε κορασίδες όσο και σε παγκορασίδες δείχνουν την μεγάλη δύναμη του Πιερικού στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, που οφείλεται στην άριστη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ.
Η άριστη οργάνωση, τεχνογνωσία και η απόλυτη πειθαρχία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε προπονητικό, αποτελούν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Πιερικός έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους σε όλα του τα τμήματα, στόχοι που είναι αντάξιοι του μεγάλου ονόματός του.

Η Σύνθεση (Σαρρής) Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Τουλίκα, Χρυσίδου, Λάμο, Καρύδη, Δασιοπούλου, Μόσχογλου, Μαρένα, Σατραζέμη, Τερψέλλα, Κοτζαμανίδου.

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ ευχαριστεί τον κ.Τριανταφύλλου Δημήτρη (Μπουγατσούπολη) για την ευγενή χορηγία αθλητικού υλικού.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου