Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Πιερικός-ΑΟ Καρδίας 0-1 Απρόσμενη εντός έδρας ήττα

Ένα γκολ στο 60΄έκρινε τη συνάντηση του Α΄ΔΑΚ και ήταν αυτό που έδωσε το τρίποντο στον ΑΟ Καρδίας, με τον Πιερικό να μην καταφέρνει να αντιδράσει στη συνέχεια και τα 30 περίπου λεπτά που είχε στη διάθεση του, για να γγωρίσει την ήττα απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πιερικός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι στις επισκέψεις τους κοντά στην περιοχή του Παπατολίκα.

Η πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία χάθηκε στο 9΄με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να σώζει την εστία του σε δνατό σουτ του Ξανθόπουλου και την μπάλα να βρίσκει μετά την απόκρουση και το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο 60΄ο Τουλίκας έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο βάθος των δυχτίων του Παπατολίκα, δίνοντας το προβάδισμα στην Καρδία.

Απο εκεί ακι πέρα ο Πιερικός πίεσε και δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Παναγιωτίδη, που ήταν πολύ καλός και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Έτσι οι Κατερινιώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε σημαντικό βήμα για τον αγώνα προς τη σωτηρία του.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (63’ Γκουντρουμπής), Τουλίκας (70’ Κοκονόζι), Κανταρτζής, Ουατταρά, Καρτσαμπάς, Κατσιαμήτας, Κωστίκος, Κραγιόπουλος (83’ Αλ. Καρτσαμπάς), Παπαδόπουλος (58’ Καραγκούνης), Σαμανίδης

ΑΟ Καρδίας (Παναγιώτης Γουγουτσάς): Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Μελίδης, Μπισμπίδης, Πολύζος, Τσατσαρώνης, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος (75’ Χότζα), Βελισσάρης (67’ Γίδαρος), Μάνιος (89’ Γιαννιώτης), Βερνάδος (82’ Καπρίλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου