Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πράξη αγάπης και στήριξης για τον ΠΙΕΡΙΚΟ από το GIORGIO - KITCHEN BAR της Κατερίνης (φωτο)

Γεύμα παρέθεσε στην αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ την Κυριακή το μεσημέρι το γνωστό GIORGIO - KITCHEN BAR των ιδιοκτητών  Μελετίδη Γεώργιο και Κεφαλίδη Νικόλαο που βρίσκεται στην 28η Οκτωβρίου 2 στην  Κατερίνη. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.
Σύσσωμη η «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία  να γευτεί το νόστιμο ποικίλο μενού που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες στην αποστολή μας, πριν από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας.


Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ευχάριστο, χαρούμενο και πάνω απ΄ όλα οικογενειακό, στοιχεία που υπάρχουν και κυριαρχούν αυτή την στιγμή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Ήταν μια πολύ όμορφη πράξη στήριξης, μέσα σε εξαίρετο περιβάλλον με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.
Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια τους συμπολίτες μας και ιδιοκτήτες Γιώργο και Νίκο του καταστήματος «GIORGIO - KITCHEN BAR» για την ευγενή προσφορά τους προς ολόκληρη την «μελανόλευκη» οικογένεια της ομάδας μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η αξιέπαινη αυτή πράξη σας  έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει ταυτόχρονα και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ακόμη διακρίνονται άνθρωποι με αθλητικό πνεύμα.   
Σας ευχαριστούμε.
                                Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου