Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

"Πύδνας αποκάλυψη"

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφέρει σε ανακοίνωσή της, που έχει τον τίτλο "Πύδνας αποκάλυψη", ότι η ανάρτηση του προκλητικού πανό με εντολή Μπέου, όπως σημειώνεται, ξεσήκωσε δικαιολογημένα τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ καλεί τον εισαγγελέα να επέμβει. Παράλληλα μιλά για τις μάσκες που έπεσαν όσον αφορά το πραγματικό αφεντικό του ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά:

"Επιτέλους τι άλλο πρέπει να συμβεί  για να επέμβει ο Εισαγγελέας; Ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου, αυτός που πριν λίγα χρόνια δήλωνε ότι ντρέπεται για την πόλη μας, αυτός που κατέστρεψε την ομάδα μας, αυτός που συνηγόρησε στους Αμερικάνους  να φέρουν  μια ομάδα από την Πύδνα, για να ενώσει τους υποτιθέμενα  διχασμένους Βολιώτες, σήμερα έδειξε για ακόμη μια φορά τις προθέσεις του και το ποιόν του.

Με εντολή του αναρτήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το προβοκατόρικο πανό, γνωρίζοντας πως αυτή του η κίνηση θα εξεγείρει όλους μας.

Αλήθεια, οι αστυνομικές δυνάμεις γιατί κοιτούσαν αδιάφορα, όταν ο σε αργία Δήμαρχος έδινε ακόμη κι εντολές στους ακολούθους του πώς να κρατήσουν το πανό; Γιατί ο έκπτωτος εισήλθε στο βόρειο πέταλο; Γιατί δε σταμάτησαν εν τη γενέσει της  την προβοκάτσια, που είχε ως απότοκο τον δικαιολογημένο ξεσηκωμό των φιλάθλων μας.

Οι μάσκες όμως σήμερα έπεσαν. Όλοι καταλάβαμε ποιο είναι το αφεντικό της ξενόφερτης ομάδας. Όλοι καταλάβαμε ότι αυτός και μόνο αυτός,  είναι που επιθυμεί να βάλει ταφόπλακα στις ιστορικές ομάδες της πόλης.

Σήμερα είδαμε έναν άνθρωπο, που του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αθλητικούς χώρους με τη δικαιοσύνη να εθελοτυφλεί, έναν άνθρωπο, που έδειξε εμπράκτως ότι δε σέβεται τα αθλητικά ιδεώδη, έναν άνθρωπο που απροκάλυπτα εκβίασε τους αξιωματούχους του αγώνα, που δε σταμάτησε να βωμολοχεί εναντίον του προέδρου της ομάδας μας, που έβαλε και πρωτοπαλίκαρό του να τραμπουκίσει τους παίκτες!

Σήμερα καταλάβαμε για ακόμη μια φορά ότι ο υπόδικος επιθυμεί να βάλει ταφόπλακα στις ιστορικές ομάδες της πόλης μας, θέλει να βάλει ταφόπλακα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ορίστε λοιπόν κύριοι Εισαγγελείς, Τακτικοί Δικαστές, Υφυπουργέ Αθλητισμού και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μέλη της ΕΠΟ. Πεδίον δόξης λαμπρό!

Μια ολόκληρη "ομάδα" λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο με επακόλουθα τον υποβιβασμό ομάδων, την οικονομική τους εξόντωση, τη φυγή των φιλάθλων από τα γήπεδα και ουσιαστικά την καταστροφή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού εν γένει.

Για ποια εξυγίανση μιλάμε όταν η μπάλα πλέον παίζεται στα γραφεία σας κι όχι στα γήπεδα;

Για ποιο ευ αγωνίζεσθαι μιλάμε;

Για ποια αρετή και παιδεία;

Οι αποφάσεις σας βγαίνουν από ένα γραφείο, χωρίς να έχετε καμία βιωματική εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είστε απλά, παθητικοί γραφειοκράτες. Αφήνοντας τέτοιους ανθρώπους να δρουν ανενόχλητοι, σκοτώνετε το ποδόσφαιρο. Πάρτε άμεσα θέση!

Η πόλη του Βόλου δεν θα γίνει ποτέ μία κοριό- πόλις!"
Πηγή: magnesiasports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου