Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Γιώργος Καμπερίδης: Στον δεύτερο γύρο θα είναι καλύτερα

Οι λόγοι για τους οποίους έμεινε ικανοποιημένος ο Καμπερίδης και η απάντηση για το «βαρύ» πρόγραμμα. Ο Πιερικός κατόρθωσε παρά τις αντιξοότητες να κερδίσει ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα πήγαιναν στραβά. Τραυματισμός και αλλαγή πλάνων, αποβολή και αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και ισοφάριση από τον αντίπαλο.

Ωστόσο, κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας ο Πιερικός βρήκε δίχτυα στο φινάλε, γεγονός που χαροποίησε τους πάντες.
«Το παιχνίδι έπρεπε να είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος, ωστόσο δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είχε φτάσει το 3-0 και το 4-0. Στην πορεία, παίξαμε με 10 παίκτες, αλλά και πάλι ήμασταν καλύτεροι, ακόμη και σ’ εκείνο το διάστημα, διότι είχαμε δύο μεγάλες φάσεις. Το γκολ ήρθε στο φινάλε. Το σημαντικό είναι πως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε με στόχο την ατομική βελτίωση», δήλωσε ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης, στο Liganews.

«Καλύτερα στον δεύτερο γύρο»

Η ομάδα της Κατερίνης μεταβαίνει σε Αριδαία και Παλαιοχώρι αντίστοιχα. Δύο σερί κολλητά εκτός έδρας ματς. Ακολουθεί ρεπό και μετά μεταβαίνουν στο Κιλκίς για τον αγώνα με τον Κιλκισιακό. Ολα μακριά από την Κατερίνη τα ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» πιστεύει το αντίθετο. «Στον δεύτερο γύρο θα είναι καλύτερα. Τα 5 από τα 7 στο φινάλε θα τα έχουμε εντός έδρας. Είναι καλό το πρόγραμμα», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Καμπερίδη.
Πηγή: Liganews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου