Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Λάκης Παπαϊωάννου: Ο Ηρακλής χρειάζεται τη μεγάλη μάζα του κόσμου του για να προχωρήσει με ασφάλεια

«Ο κόσμος, η δύναμη της προσπάθειας»
Ο Ειδικός Σύμβουλος της διοίκησης και διεθνής βετεράνος του Ημίθεου, Λάκης Παπαϊωάννου, υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο όλο εγχείρημα.
Στο πλαίσιο της σημερινής ενημερωτικής συνέντευξής Τύπου για τα οικονομικά στοιχεία, ο Λάκης Παπαϊωάννου έλαβε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τη σημασία της συμπαράστασης των Ηρακλειδέων στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται στο ποδοσφαιρικό Τμήμα.
Συγκεκριμένα, ο Ειδικός Σύμβουλος της «κυανόλευκης» διοίκησης υπογράμμισε:

«Τεράστια η σημασία της φυσικής παρουσίας του κόσμου…»

«Θέλω να επισημάνω ότι στην όλη υπόθεση της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την ομάδα διαδραματίζει τεράστιο ρόλο η φυσική παρουσία του κόσμου μας. Μας δίνει απίστευτη δύναμη ο κόσμος να συνεχίσουμε, αλλά και προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην ίδια την ομάδα και στις προοπτικές της. Απαιτείται ακόμη πιο έντονη και πιο μαζική συμπαράσταση και παρουσία στο γήπεδο για να επιτύχει αυτό που επιδιώκουμε»

«Όσοι είναι κοντά, χαίρονται την ομάδα…»

«Η αλήθεια είναι ότι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την παρακολουθούν χαίρονται πραγματικά την όλη προσπάθειά της. Βλέπουν μια ομάδα να αγωνίζεται με ψυχή και διάθεση, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει μια εξαιρετική πορεία. Όμως ο Ηρακλής χρειάζεται τη μεγάλη μάζα του κόσμου του για να προχωρήσει με ασφάλεια. Από την πλευρά μας βοηθάμε και κάνουμε τα πάντα με γνώμονα τη διαύγεια και τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς».

«Τα διέλυσε όλα ο πρώην μεγαλομέτοχος…»

«Τα λόγια σε όλα τα θέματα είναι εύκολα. Όμως έχουμε να διαχειριστούμε τεράστια προβλήματα, με δεδομένο το τι άφησε πίσω του ο πρώην μεγαλομέτοχος. Πληροφορούμασταν αυτά που συνέβαιναν επί της παρουσίας του, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο απελπιστική. Είναι τεράστιος ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας».

«Η παρουσία των βετεράνων κλειδί για τις χορηγικές συμφωνίες…»

«Πραγματοποιούμε συναντήσεις στην Αθήνα με επιχειρήσεις για τα χορηγικά θέματα. Πραγματοποιήσαμε και συνάντηση με τον ΟΠΑΠ και αυτό που εισπράξαμε είναι ότι ο επιχειρηματικός κόσμος θέλει να βοηθήσει, τόσο διότι ο Ηρακλής χαίρει εκτίμησης ανά το πανελλήνιο, όσο και για το γεγονός ότι στην προσπάθεια αυτή μπήκαν μπροστά οι βετεράνοι του Συλλόγου. Η παρουσία τους είναι το κλειδί σε αυτήν τη προσπάθεια. Το πρόβλημα με τις επιχειρήσεις είναι ότι έχουν καθορίσει το μπάτζετ τους και ως προς τη διαφημιστική προβολή τους από τον Ιούνιο και εμείς συζητάμε μαζί τους μέσα στον χειμώνα».

«Πολλές αντιξοότητες, αλλά αντέχουμε…»

«Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς, αλλά στον Ηρακλή αντέχουμε. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε και με την απαραίτητη και μαζικότερη συμπαράσταση του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε. Απαιτείται μεγαλύτερη συσπείρωση και έμπρακτο ενδιαφέρον για την ομάδα».

«Μας δίνει δύναμη η Αυτόνομη Θύρα 10…»

«Οφείλω να υπογραμμίσω τη συμπαράσταση που έχουμε από την Αυτόνομη Θύρα 10. Η στάση και η ενεργός παρουσίατων παιδιών αυτών μας οπλίζει με δύναμη, τόσο εμάς, όσο και την ίδια την ομάδα και για αυτήν τους την προσφορά τους ευχαριστούμε ολόψυχα».
Πηγή: bluearena


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου