Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σε διεθνές τουρνουά πάλης στο Βερολίνο της Γερμανίας τα κορίτσια των Ολύμπιων Κατερίνης (φωτο)

Με πολλά μετάλλια και με πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι Αθλήτριες των Ολύμπιων Κατερίνης από το διεθνές τουρνουά πάλης που έγινε 11-12 Νοεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Τα κορίτσια των Ολύμπιων πήραν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά γυναικείας πάλης που γίνετε στην Γερμανία εδώ και 12 χρόνια. Στο τουρνουά πήραν μέρος 17 χώρες φέτος με συμμετοχή 380 αθλητριών από Εσθονία, Ουκρανία, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Γαλλία  και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις στην Γυναικεία πάλη.

Οι αθλήτριες των Ολύμπιων που διακρίθηκαν ήταν :

1. ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΕΝΑ 1η στης Νεανίδες και 2η στις Γυναίκες.
2. ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 3η στις Κορασίδες και 1η  στις παν κορασίδες.
3. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ ΧΡΙΣΤΗΝΑ 2η στις παν κορασίδες.

Επίσης πολύ καλά πλασαρίσματα είχαν και η Ψωμιάδου Μαγδαληνή σε κατηγορία 29 αθλητριών καθώς και η Κωστοπούλου Κωνσταντίνα σε κατηγορία 22 αθλητριών.


Ο πρόεδρος των Ολύμπιων Καλαϊτζίδης Γεώργιος δήλωσε: Για άλλη μια φορά οι ομάδα μας παίρνει μέρος σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά. Τα κορίτσια μας θέλουν αγώνες με δυνατούς αντίπαλους που στην Γερμάνια γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι αθλήτριες μας είχαν την δυνατότητα να κάνουν από τρεις αγώνες οι κάθε μια με δυνατές αντίπαλους δίνοντας μας την δυνατότητα να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αλλά και να ετοιμαστούμε για την καινούργια αγωνιστική περίοδο που έχουμε μπροστά μας .



Οι προπονητές μας Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας  έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με την αγωνιστική ετοιμότητά των αθλητριών μας. Η καθημερινή δουλεία στην προπόνηση έχει αποτελέσματα. Οι Ολύμπιοι ετοιμάζονται και για άλλους αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ομάδας επίσης συνεχάρη τις αθλήτριες της ομάδας δίνοντας ευχές για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.


Την ομάδα επίσης συνόδεψε και ο φίλαθλος κ. Σκαμπαρδώνης Δημήτρης υποστηρίζοντας  και στηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητριών μας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου