Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας: Η αστοχία και ο διαιτητής Λυμπούδης έφεραν την ήττα στο Κιλκίς

H A.E. Kαρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Κιλκισιακού για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα παρουσιάστηκε, για ακόμη μια φορά, δυνατή, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Ταρασιάδη και πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Το τελικό 1-0 υπέρ του Κιλκισιακού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς στο 2ο ημίχρονο παίχτηκαν μόνο 20΄ καθαρού αγώνα, λόγω των συνεχών καθυστερήσεων και του αντιποδοσφαίρου, στο οποίο επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας.

Ωστόσο, ο κ. Λυμπούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, παρά τις 7 αλλαγές που έγιναν στο 2ο ημίχρονο, κράτησε 5΄ καθυστερήσεων, ενώ στο τελευταίο λεπτό αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι (που ομολόγησαν και οι γηπεδούχοι), με τη δικαιολογία ότι περίμενε να το υποδείξει ο βοηθός διαιτητή.

Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας ασχολείται με τη διαιτησία, παρότι έχει αδικηθεί σε 7 αγώνες φέτος. Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας θα συνεχίσει την προσπάθειά της για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα δικαιωθεί, παρά τις εξωαγωνιστικές τρικλοποδιές.

                                                                        Με εκτίμηση,
                                     Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου