Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας: Κατώτερη των περιστάσεων

Η ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΑΟ Καρδίας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι, καθώς πολλοί παίκτες δε επέδειξαν πάθος και μεγάλη αγωνιστικότητα, όντας νωθροί και υποτονικοί, με εξαίρεση 3-4 ποδοσφαιριστές.
Το τελικό αποτέλεσμα 2-4 υπέρ του Α.Ο. Καρδίας ήταν απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα και αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του σημερινού αγώνα.

   Την Κυριακή ακολουθεί ένα   ακόμηδύσκολο παιχνίδι, με τον Μακεδονικό εντός έδρας.Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας συνεδρίασε με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα και αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει την προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας και την κατάκτηση του Κυπέλλου, προβαίνοντας στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία του εν λόγω προπονητή, σε συνδυασμό με τη διάθεση και την αγάπη της Διοίκησης για την ομάδα, θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς

                               Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου