Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Νικολαΐδης: Χωρίς προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών

Ουσιαστικά χωρίς προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών προετοιμάστηκε ο Αιγινιακός για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο σύμφωνα με τον Κώστα Νικολαΐδη. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» μίλησε και για τις διοικητικές εξελίξεις και είπε μετά το 1-1:

«Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Δεν ήμασταν, ούτε ήρεμοι, ούτε ψύχραιμοι για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο 100%. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες, αλλά σε γενικές γραμμές κρατώ την καλή αγωνιστική εικόνα όσον αφορά την προσπάθεια, όχι την εικόνα. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα για τη σωστή ανάπτυξη.

Είχαμε μια πολύ περίεργη εβδομάδα μετά τη δύσκολη ήττα στην Κρήτη. Δεν κάναμε ουσιαστικά καθόλου προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών. Δεν χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου. Η ομάδα είναι πολύ καλή, ποιοτική, τους πιστεύουμε όλους. Απλά χρειαζόμαστε την ηρεμία που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια.

Υπάρχει μία διάδοχη κατάσταση στην ομάδα εδώ και κάποιες ημέρες. Υπάρχει μία καλή χημεία για να περάσει από τη μία μεριά στην άλλη η ομάδα. Εύχομαι να βρούμε και εκεί την ηρεμία μας και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε και δεύτερο γκολ, όπως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κιόλας.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όπως όλοι. Θα ενισχυθούμε. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις και θα κάνουμε κι άλλες».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου